puhaha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 karakterimi sectikten sonra oyuna girmek icin informatıon ekrenı acılıyor ondan ama karakter dataya geldıgıne % 50dde donuyor kalıyor sonrada kapat hatası gelıyor bu sorun pc denmı kaynalanıyor yoksa oyundanmı 2 gundur aynı hatayı verıyor hafta sonu geldı ve artık oyuna girmek isteyırum yardım edersenız mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oyundan deil senin makinada yapıyo makinayı biraz kontrol filan et sil yükle tekrar filan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: BabyLove, 30 Eylül 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Bende De aynısı oldu pC dendir ImSorry sorunu nasıl cozdun pekı yada coebildinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Aktif virüs korumalarınızı ve diğer programlarınızı kapatın. Düzelir...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 babby pekı kaç gun surdu vede sendede aynı hatayı verıyormuyud yuzde 50 ye geldıgınde windowstan hatamı gelıyordu?kapat şeklınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cdromum bozuk neyse sagol tesekktur ederım sana yardımların icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: BabyLove, 30 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki: Hımms Ozaman Pc yi Çöpe at :D :D Server: Cypher Nick : :Extreme:S: Clan : Attetion Np : 16k ImSorry :( hafta sonu oynamassam atmayı dusunuyorum ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aynısı banada oldu,benimde %10 da takılıp hata veriyodu. ben internet cafede bütün makinalarda denedim hepsinde aynı şeyi yaptı,%10 da windows hata werdi yani maiknadan olduğunu sanmıyorum.benimki bir gün sora düzelmişti umarım seninkide düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar