Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askere aliyorlar :(

avp

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

hepatit b'den dolayi bir yil tecil almiştim 2. yil çürük vereceklerdi fakat bu sene gittigimde testler negatif çıktı ve snrm beni askere alıcaklar.. şimdi tekrar'dan kan testi yapiyorlar bir yanlişlik olabilir diye napcam ben yaf kendimi düzenimi herşeyi askere gitmiyeceğim diye planlayip büssürü borcun altina girmiştim ve iyi bi kariyer yapmak üzereyimm yıkıldım :( doğuştan bulaşmiş birşey nasil geçer ya kendime hiç bakmadim.. alkol vs. aşiri derece tüketen bir insanim imdakk test sonuclarindan anliyan bi arkadas varsa aranizda raporu göndersem bi yorum yapsa ?[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamam ama yap askerliği askerlik iyidir adam eder :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

çürük raporu aldıgında ilerde her yerde karşına çıkacagını bilmiyormusun ? çürük raporuyla neyin kariyerini yapacaksın ? Ayrıca vatani gorevinden kaçmaya niye bu kadar heveslisin ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

artık hepatitli hastaları çürükten saymıyorlar diye birşey vardı. hatta askeriyeye dava açmaya hazırlanıyorlardı. açmış da olabilirler, epey oldu okuyalı.[signature][hline]Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrilari, rock yildizlari olacagimiza inanarak büyüdük, ama olmayacagiz. Simdi bunu anlamaya basliyoruz...
Tyler Durden
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş askerden kaçmıyor, hastalığı dolayısıyla askere almıyorlar
ayrıca kendi kendine adam olamayacağını düşünenler gidip askerde adam olmayı deneyebilirler.
sen de hem hepatitsin hemde içki vs. kullanıyorsun, bi askere gitmeyecem diye kendini mi öldürecen??![signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 30 Eylül 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
çürük raporu aldıgında ilerde her yerde karşına çıkacagını bilmiyormusun ? çürük raporuyla neyin kariyerini yapacaksın ? Ayrıca vatani gorevinden kaçmaya niye bu kadar heveslisin ?
Benim karşıma hiç bir zaman çıkmadı...![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 30 Eylül 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
çürük raporu aldıgında ilerde her yerde karşına çıkacagını bilmiyormusun ? çürük raporuyla neyin kariyerini yapacaksın ? Ayrıca vatani gorevinden kaçmaya niye bu kadar heveslisin ?

maksat olay çıkarmak mı?
olayları artık "ben vatanseverim gazım herşeyin farkındayım ben" diye yorumlamayı bırakın.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...