avp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 selamlar, hepatit b'den dolayi bir yil tecil almiştim 2. yil çürük vereceklerdi fakat bu sene gittigimde testler negatif çıktı ve snrm beni askere alıcaklar.. şimdi tekrar'dan kan testi yapiyorlar bir yanlişlik olabilir diye napcam ben yaf kendimi düzenimi herşeyi askere gitmiyeceğim diye planlayip büssürü borcun altina girmiştim ve iyi bi kariyer yapmak üzereyimm yıkıldım :( doğuştan bulaşmiş birşey nasil geçer ya kendime hiç bakmadim.. alkol vs. aşiri derece tüketen bir insanim imdakk test sonuclarindan anliyan bi arkadas varsa aranizda raporu göndersem bi yorum yapsa ?[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gönder bana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Anlamam ama yap askerliği askerlik iyidir adam eder :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çürük raporu aldıgında ilerde her yerde karşına çıkacagını bilmiyormusun ? çürük raporuyla neyin kariyerini yapacaksın ? Ayrıca vatani gorevinden kaçmaya niye bu kadar heveslisin ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tetkik: Mik.38 HBS AG (ELİZA) Sonuç: NEGATİF (0,093) Tetkik: C84460 SGPT (ALT) Sonuç: Y 63 Birim: U/L Değer: (5-40)[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 adam kacmıyorkı gorevden sadece kendını 2 yıl sonra askere gıdecekmıs gıbı hazırlamıs.Vatan haını ılan etmeyın adamı.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 karıyerı falan gec de once askerlıgı hallet hem askerlıgını yapmamıs bırı nası karıyer yapacak onu anlamadımya nese :) Hem zaten gunun bırınde s..ke s..ke yapacan nasılsa :D askerlıgını yap sora cocukta yaparsın karıyerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yok çürük verceklerdi bu sene normalde yirticaktim askerlikten.. + şuanda olduğum pozisyonda askerden geldiğimde olacağımı hiç sanmiyorum gene kasmam gerekecek yeni bi iş yeni bi hayat :(:(:([signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Uzulme yaa sende bu kadar her gencın basına gelır boyle seyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pittjr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 artık hepatitli hastaları çürükten saymıyorlar diye birşey vardı. hatta askeriyeye dava açmaya hazırlanıyorlardı. açmış da olabilirler, epey oldu okuyalı.[signature][hline]Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrilari, rock yildizlari olacagimiza inanarak büyüdük, ama olmayacagiz. Simdi bunu anlamaya basliyoruz... Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ilerdede şu an olduuğun konumdan ii bi konumda olucaksın ve o haldeyken bırakıp gitmek zorunda kalırsın :) daha fazlaa kasmadan git bence. soora daha çok koyar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tekrardan tecil ettir ya da okuyorsan okulla konuş onlar ettirsin.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yap askerliğini adam olursun.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arkadaş askerden kaçmıyor, hastalığı dolayısıyla askere almıyorlar ayrıca kendi kendine adam olamayacağını düşünenler gidip askerde adam olmayı deneyebilirler. sen de hem hepatitsin hemde içki vs. kullanıyorsun, bi askere gitmeyecem diye kendini mi öldürecen??![signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 =) artiq deilim hepatit malesef.. :P Eliza test'in yapiliş yöntemi.. HIV , HBS vs. virusleri taramakta etkili bi yöntem[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Cintonik, 30 Eylül 2005 13:18 tarihinde demiş ki: çürük raporu aldıgında ilerde her yerde karşına çıkacagını bilmiyormusun ? çürük raporuyla neyin kariyerini yapacaksın ? Ayrıca vatani gorevinden kaçmaya niye bu kadar heveslisin ? Benim karşıma hiç bir zaman çıkmadı...![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gel tezkere tezkereeeee[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Çürük raporu kariyerini nasıl etkiler?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Cintonik, 30 Eylül 2005 13:18 tarihinde demiş ki: çürük raporu aldıgında ilerde her yerde karşına çıkacagını bilmiyormusun ? çürük raporuyla neyin kariyerini yapacaksın ? Ayrıca vatani gorevinden kaçmaya niye bu kadar heveslisin ? maksat olay çıkarmak mı? olayları artık "ben vatanseverim gazım herşeyin farkındayım ben" diye yorumlamayı bırakın.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar