Mario_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Arkadaşlar ben paypal.com üye oldum linke tıkladım mailimdeki onayladım sonra şifremi kabul etmedi çıldıracam yeni şifrede göndermiyorlar bana ne yapmam gerekiyor detaylı şekilde bu olayı anlatabilecek varmı yeni şifre istiyorum bana mailime link yolluyor ona tıklıyom yine şifre yollanmıyor bana lütfen yardım edin bana allah aşkına yaa offfff... :([signature][hline]( Puma Clan Leader ) ( Level 5x ) ( Ares ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya ben bi arkadaşımla az önce görüştüüm bu konuda siteye üye olmak gerekmiyormuş oyundan power up storeden direk alabiliyomuşsun puanı seçtiğin zaman kredi kartı numarasını istiyormuş verdiğin zaman puanda geliyomuş[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aga şifre istiyor ama şifreyi girmeden nasıl alacaz...[signature][hline]( Puma Clan Leader ) ( Level 5x ) ( Ares ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 paypaldan değil diğerinden şimdi girdim denedim isim soyisim card numarasını istiyo sanırım nları yazınca gelir[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikhaccu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Gidip kendini dupelermisin bi zahmet???... [Bu mesaj KaKsi tarafından 30 Eylül 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sezgin sen Puma yı kapamadın mı kardesim... o kadar adam cıktık kapatıyorsun diye... cvp plzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar