Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 wow bulabildim ve aldım sonunda simdi 10 günlük tanıtım oyunu var onun icin ayrı bir cdkey birde full sürüm cdkey var full sürüm cdkey ile acc. acarken kredi kartı no soracak mı? bende yok şimdi full sürüm cdkey dede 1 ay bedava oynanabiliyormu bir yazarmısınız[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 10 günlük olan deneme cd key onu arkadaşına filan verip denetebilirsin yada sen kullanırsın ama 10 sonra iptal olur ana cd key ise 1 ay beleş oynarsın sonrada ödemelerin başlar ben 10 gun olanı arkadaşıma vermıştim atmosferi çok merak ediyordu şimdi birlikte oynuyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 blizz'in acc. management bölümde ilk ay bedava olduğu için kredi kartını kontrol etmeme gibi bir aptallığı var onu da söyliyim (bunu söyleyerek herhangi bir sahtecilik yap demek istemiyorum sadece kredi kartın yoksa bile bir ay bedava olduğu için oynayabilirsin)[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyway Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Evet, tam sürümde de, 10 günlük guest pass'ta da kredi kartı gerekiyor... [Bu mesaj anyway tarafından 28 Eylül 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: anyway, 28 Eylül 2005 18:57 tarihinde demiş ki: Evet, tam sürümde de, 10 günlük guest pass'ta da kredi kartı gerekiyor... [Bu mesaj anyway tarafından 28 Eylül 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] peki o 10 günlük olayını arkadaşa verdik diyelim o key i de orjinal oarlak kullana bilecek mi verdigim arkadaş ? tabi o 10 günlük süresi bittikten sonra kredi kredi kartıyla para yatıracak elbet ama bu böyle sürecekmi ?[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum [Bu mesaj zepan tarafından 30 Eylül 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar