naddz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 zboard un wow için tasarladığı bir klavye var. bundan bir sene önce de paticikte aynı konu konuşuluyormuş. http://forum.paticik.com/view.php?id=97915 netekim hala türkiye'ye göndermiyorlar aleti. bir ara garanti alışveriş sayesinde amazon.com dan elektronik siparişi verebiliyorduk ama o da yok artık niyeyse. nerden alıcaz bunu ya? ben almak istiyorum..[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. [Bu mesaj naddz tarafından 28 Eylül 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bunun bazı versiyonlarını getiren bilgisayarcılar var bizde, flash, photoshop klavyeleri falan, 2-3 tane görmüştüm farklı sitelerde. onlardan istenirse getirirler büyük ihtimal.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 garanti ticaret sayesinde amazon.com türkiyeye herşeyi gönderiyor. Ideazon wow Keyset for Zboard Keyboard - 26.97 YTL Ideazon Zboard Gaming Keyboard - 57.99 YTL bir de üstüne shipping ücreti var tabi. keyboard olmadan keyset çalışmıyor. pahalı evet ama zaten klavyem çok dandikti. o yüzden artık iyi bir klavyeyi hakettiğimi düşünüyorum. siparişi verdim bakalım gelince yorumlarımı tekrar yazarım.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iyi? bu iyi bir klavye değil ki.. iyi klavyenin ergonomisi ve kullanılabilirliği yüksek olmalı. iki gün sonra bu oyunu bırakınca yeni klavye aldırmamalı.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tipi güzel :)[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 http://www.dijitalcenter.com bu klavyeleri getiriyordu.Sitesinde birkaç modeli var hatta.[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Hajnal * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Mum_Chamber, 30 Eylül 2005 14:04 tarihinde demiş ki: iyi? bu iyi bir klavye değil ki.. iyi klavyenin ergonomisi ve kullanılabilirliği yüksek olmalı. iki gün sonra bu oyunu bırakınca yeni klavye aldırmamalı. oyunu bırakabileni gördün mü sen :) ben evde oyun oynamak dışında pek bilgisayar başına oturmuyorum (zaten ofiste tüm gün bilg. başındayım) o halde neden wow'a özel bir klavye almayayım. teamspeak için headset te sipariş ettim. herşey wow içün :) ne kadar ergonomik olduğunu ise alet elime geçince ben karar verecem. yorumlarımı bekleyin anajım. Not: şimdi bu alet benim elime geçtiğinde (takriben 10 gün sonra) ben bu başlığa yeni mesaj giremiyor olacam, çünki eski başlıklara mesaj giremiyorum. bu garip bi kural bence ya. nice eski başlığa mesaj girmek isteyip te girememişliğim var. yönetici sesimi duy... --paticik wow accesories muhabiri--[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. [Bu mesaj naddz tarafından 30 Eylül 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar