Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şans

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Yaz sezonu başında yaz okuluna 4 dersten başvurdum.

2 ders FD olan derslerim diğer 2 dersim ise DD olan ve yükseltmek için aldığım derslerdi.

Neyse derslere kaydımızı yaptırdık yaklaşık 250 ytl civarı kayıt parası verdik ve derslere gidip gelmeye başladık.

Yaz sezonu olarak yol parası, kayıt parası, yemek parası toplam bana 2 milyar'a maloldu.

O sıcakta derslere gittim geldim sınavlara pek çalışmadım gezdim,eğlendim ve yaz okulu işime yaramadı çünkü yukarıdaki aldığım 4 dersin notlarını daha da düşürdüm.Bilseydim yaz okuluna başvurmazdım bile çünkü çalışamıyorsun zaten sene içinde derslere çalışan bir insan değilim birde yazın o sıcakta hiç çalışamadım.

Neyse yaz okulu bitti notlar vizeler ve finaller berbat tabiki.

Notları okulun sitesine girerek kontrol ediyorum internete verilmişmi verilmemişmi diye bakıyorum bakıyorum notlarım yok yaz okulunda aldığım notlar gözükmüyor.

Bugün kayı için okula gittim öğrenci işlerine yaz okulunda aldığım notları internette göremiyorum dedim dilekçe verdin mi yaz okuluna kayıt olurken dediler evet verdim dedim sonra bi dosya çıkarttı adam baktım Efe .... (İPTAL) yazıyor kırmızı kalem ile.
Yaz okulun iptal olmuş dedi bende sevindim biraz.
Çünkü yaz okulunda aldığım dersler işleseydi ortalamaya bayağı bir düşürücekti notları ve çok kötü olucaktı.

Ne mi oldu ?

2 milyar para havaya uçtu.
Yazımı bursa'da geçirmek zorunda kaldım.
O sıcakta git gel git gel.

Derslerim dahada kötü duruma düşmedi notları indirmedim.

Aslında işime yaradı.[signature][hline]
Aşk Oyunu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...