_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arklar ben wow aldım guestle girmek istedim ama credi kartı istiyor daha acc acarken bu ne sacmalıktır 10 gün için neden istiyor yani annemin kredi kartıyla giricem ama daha almadı 1ay bedava nasıl olsa al oyna ben cıkartırım dedi şimdi nolcak? guestle girmenin kardsız bi yolu yok mudur?[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arklar bu arada arma yaptım gordum konuları ama yeni bi gelişme vaar mı diye soruyorum cünkü guest te credi istemesi cok sacma[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kredi kartı girmek zorundasın[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar