Zopik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bugün gördüğüm bir kaç konudan sonra aklıma geldi bu fikir, oturup akşam yemeğinden sonra birşeyler yazdım. Image Resizer web tabanlı bir imaj ölçeklendirme aracı. Adı üstünde zaten : ) Yeniden boyutlandırma için kullanılan üç kriter var. Genişlik, yükseklik ve yüzde. Arabirimde yeniden boyutlandıracağınız imajı seçtikten sonra bu üç kriterden birini seçip "Resize!" butonuna basmanız yeterli. Imajınız yeniden boyutlandırılıp indirebilmeniz için size sunulacak. Burdan deneyebilirsiniz. İstekleri, eleştirileri ve gördüğünüz eksikleri yazarsanız vakit bulduk.a eklemeler yapabilirim.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Çalışmıyo![signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hmm... ie ile ilgili bir sorun var sanırım. Firefox'ta sorunsuz olarak çalışınca ie'de deneme gereği duymamıştım. Bakıyorum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Düzelttim. Sorun farklı browser'ların mime type'lar farklı şekilde tanımlamasından kaynaklanıyormuş.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben irfanview kullanıyorum çok memnunum. ama irfanview kullanmayan da var di mi? :)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Davion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Resize edip bide hostlasa süper olurmuşta :P Ama hostingin yoksa imagehack'e otomatik upload etmesini sağlayabilirsin resize ettikten sonra. O zaman fena olmaz. Yoksa böyle bunla yapacağıma resim editörü ile yaparım daha iyi :P
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Host olayıda geldi aklıma ama ayrıca yapmak daha iyi olur diye düşündüm. Bilmiyorum bununla beraber daha mı iyi olur ki ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Böyle ufak bişey için övgü almak güzel bişi cidden :-)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
taz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yalnız şöyle bir sorun var. küçültünce bazı resimlerde sorun çıkıyor. şu resmi verdim: böyle bir şey çıktı:
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 O sorun kullandığın resimden kaynaklanıyor. Resim üzerinde ki çizgi 1px kalınlığında. Yani en küçük resim noktası kadar. Dolayısıyla onu küçültmeye çalışınca bazı noktlarda ortada pek birşey kalmıyor :) Aynı olayı ps'te denediğimde önce çizgiyi blur şeklinde yayıp sonra küçültme yaptığını gördüm. Benim kodladığım image resizer bir kütüphane kullanarak bu işi yapıyor (gd lib). GD Lib'i yazan amcalar bu şekilde yapmışlar, adobeci amcalarda o şekilde. Yani olay algoritma farkından kaynaklanıyor. Yinede bu şekilde çizgi kalınlığı 1 px kadar ince olmayan resimlerde bu tip bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Biraz araştırayım belki düzeltebilirim ps'teki gibi bir yol izleyerek.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
taz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 evet zaten fotoğraflarda fln böyle bir şey olmuyor. farketmiştim yani olayı daha söylemeden önce. neyse ben söledim düzeltir misin bilemicem :)
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bence düzeltemez.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 vodan :) Bence de beceremez düzeltmeyi[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kıskanç pokemonlar.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 zaten hiç görsellik yok bişey yok ben daha iyisini yaparım :-p[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
taz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 AA GÖRSELLİK OLMAZSA OLMAZ!! kötü. eheh şaka bir yana bence sen bu tarz yararlı şeyleri bir site altında topla, çok güzel olur.
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aslına bakarsanız amaç birazda o ama fikirlere ihtiyacım var. siz isteyin ben yapayım :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
robinson Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arada böyle gerekli oluyordu . Ellerine sağlık vallahi[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesela bir fotoğraf vereyim gerekli yerlerini crop etsin. Hadi yapta görelim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Öne çıkan mesajlar