nameless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 helal olsun yine 3-0dan 10 kişi 3-3 yapmak bile büyük şey[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 NTV, "Türk spor tarihinin efsane maçlarından biri" diye tanıttı spor haberlerinde, yakışır. Bizim 3 golümüz de onlarınken daha güzelmiş yav.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 inanmıycaksınız ama 3-0lık ilkyarıda da daha iyiydik. saçma sapan goller yedik bisürü pozisyon kaçtı bizim.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gelecek ıcın umut verıcı.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Çok üzüldüm akşam ben ya. Haketmedigimiz bir malubiyet aldık. 1 kişi eksikken 3-0 dan 3-3 yaptık macı. Herkez durakladı. Dunya bizi tutuyodu resmen. Helal olsun geçlere. Gelecek milli takım aynen böyle cıksın hatta seneye kadro değişmeden...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ikinci yarıda ben yattım maç kaç kaç bitti yaw 3-3 mü[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 3-4 Brazil[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar