Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarı final maçı herkes ekrana

PZero

Öne çıkan mesajlar

said:
Trasty, 30 Eylül 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
Ya Bu adam Fenerbahçe'nin yüzkarası..

Gelecekte Volkan Demirel'in arkasından gelen Volkan Babacan var diyordum ama bu beni delirtti .. Taça giden topu Tutup kendi kalesine atmak nası bi mantık bilemiyorum

abi o bi şampiyonada avrupanın en iyi kalecisi seçilmişti diye hatırlıyorum.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 30 Eylül 2005 03:39 tarihinde demiş ki:
abi onu bunu bilemede bu brezilyanın bebeleri ile brezilyanın önü bi 15 yıl daha garanti adamlar harbi futbol için yaratılmışlar
Hani bazı maçlar olur ya Bu maç'ı bir daha oynasak boyle olmazdı der gibi ..şu an o düşüncedeyim[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

:paha 2.yarı 32 tane daha yeriz bence neyse sağlık olsun fiksür şöyle oldu

fenerbahceyle sevindik
galatasarayla üzüldük
beşiktaşla sevindik
türkiyeyle üzüldük

dengeledik züperiz mükemmeliz bi gün gelecek hep sevincez ama biz görcekmiyiz o bilimez[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trasty, 30 Eylül 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Ben yatıyorum iyi Geceler ..

10 Kişiyiz 3-0 Malubuz .. daha fazla izlemenin manası yok ..

Hiç sanmıyorum ama sabah kalktığımda bu Forumda Finaldeyiz mesajını görmek için neler vermem ..

Iyi geceler

iyi geceler[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldiho nun yandan yemişine kıl oldum. Bi bok deil artis artis hareketler yapio. O bonus da ayri bi lavuk saten. Gol atinca hemen şimardi deyyus.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

Attığımız golde bile çok büyük hatamız vardı. Nuri kenardan ortaya çıkardığı zaman ayağına top gelen ilk adam vurmalıydı. Neden tutup düzeltiyorlar şu topu anlamıyorum. Adam orda topu düzelteyim, aman top düzgün olsun derken pozisyon yalan oluyor.[signature][hline]Asabiyim
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...