jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Trasty, 30 Eylül 2005 03:33 tarihinde demiş ki: Ya Bu adam Fenerbahçe'nin yüzkarası.. Gelecekte Volkan Demirel'in arkasından gelen Volkan Babacan var diyordum ama bu beni delirtti .. Taça giden topu Tutup kendi kalesine atmak nası bi mantık bilemiyorum abi o bi şampiyonada avrupanın en iyi kalecisi seçilmişti diye hatırlıyorum.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim sağımızda bi boşluk var ki anlamadım.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya 5-1 de Gurur duyduk ama Gittikçe rezil oluyoruz .. Adamlar dalga geçer gibi oynuyo[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abi onu bunu bilemede bu brezilyanın bebeleri ile brezilyanın önü bi 15 yıl daha garanti adamlar harbi futbol için yaratılmışlar[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: thug_life, 30 Eylül 2005 03:39 tarihinde demiş ki: abi onu bunu bilemede bu brezilyanın bebeleri ile brezilyanın önü bi 15 yıl daha garanti adamlar harbi futbol için yaratılmışlar Hani bazı maçlar olur ya Bu maç'ı bir daha oynasak boyle olmazdı der gibi ..şu an o düşüncedeyim[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 defans kötü bizim bi de bizim hücum daha dengeli ama onların da defansı sağlam. hücumda daha çok "salt futbol" yani bireysel yeteneğe bırakmışlar işi.. diye düşünüyorum ben.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 haklısın kötü futbol oynamıyoruz ama daha 14.sn gol moraller 0 ama brezilyanın hakkını vermek lazım[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kırmızı kart gördü kaptanımız erhan kardeş. defansımız da kötü hücumda yetenekliyiz. demek ki futbolumuz bi 20 sene daha aynı çizgide gidecek.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben artık sokakta Brezilyalı görmeyeyim, döverim.[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben yatıyorum iyi Geceler .. 10 Kişiyiz 3-0 Malubuz .. daha fazla izlemenin manası yok .. Hiç sanmıyorum ama sabah kalktığımda bu Forumda Finaldeyiz mesajını görmek için neler vermem .. Iyi geceler[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 :paha 2.yarı 32 tane daha yeriz bence neyse sağlık olsun fiksür şöyle oldu fenerbahceyle sevindik galatasarayla üzüldük beşiktaşla sevindik türkiyeyle üzüldük dengeledik züperiz mükemmeliz bi gün gelecek hep sevincez ama biz görcekmiyiz o bilimez[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 pff yensek şunları dünya şampionuyduk:( yine 3. olcaz[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Trasty, 30 Eylül 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Ben yatıyorum iyi Geceler .. 10 Kişiyiz 3-0 Malubuz .. daha fazla izlemenin manası yok .. Hiç sanmıyorum ama sabah kalktığımda bu Forumda Finaldeyiz mesajını görmek için neler vermem .. Iyi geceler iyi geceler[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ReDDoG, 30 Eylül 2005 03:51 tarihinde demiş ki: pff yensek şunları dünya şampionuyduk:( yine 3. olcaz Asıl komedi .. Diğerindede Brezilya'ya elenmiştik[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 o bonus saçlı olan çocua kıl oldum. çok basit çalımlar yioriz.ben bile yemem o çalımları.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tabi.[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu kadar övdüler türkiye'yi nuri şahin'i fln ama ben daha bi olayının göremedim bunların boyuna yiyo bizimkiler...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ronaldiho nun yandan yemişine kıl oldum. Bi bok deil artis artis hareketler yapio. O bonus da ayri bi lavuk saten. Gol atinca hemen şimardi deyyus.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gol beee 3-1[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Şükür be, sonunda gol oldu.[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bonus saçlı olan Shaggy'e benzemior mu :D[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Attığımız golde bile çok büyük hatamız vardı. Nuri kenardan ortaya çıkardığı zaman ayağına top gelen ilk adam vurmalıydı. Neden tutup düzeltiyorlar şu topu anlamıyorum. Adam orda topu düzelteyim, aman top düzgün olsun derken pozisyon yalan oluyor.[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Benziyo yaaa[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gol yedik sayılmadı ama sayılabilirdi ne biçim defans abi o öyle. aha yiyoduk bi tane daha. Türk futbolu aynı gidecek bi 15-20 sene şaka maka. defans anlayışı sabit.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu Anderson nedir böyle ya, insan mı bu ?[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar