PZero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 B Genç Milli Takımı, Peru’da düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Gençler Futbol Şampiyonası yarı finalinde Brezilya ile karşılaşacak. TSİ 03.00’te başlayacak maç, NTV’den naklen yayınlanacak. uykusu kaçanlar izlesin diye[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Onu bekliyorum saten saatlerdir.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: thug_life, 30 Eylül 2005 02:44 tarihinde demiş ki: B Genç Milli Takımı, Peru’da düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Gençler Futbol Şampiyonası yarı finalinde Brezilya ile karşılaşacak. TSİ 03.00’te başlayacak maç, NTV’den naklen yayınlanacak. uykusu kaçanlar izlesin diye Yemin ederim unutmuştum ve yatıyodum .. çok saol[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 rica ederim ne demek[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Sie, 30 Eylül 2005 02:46 tarihinde demiş ki: Onu bekliyorum saten saatlerdir. aynen[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 13. Saniyede gol yemek nasıl birşeydir ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bunlar bizimle dalga mı geçiyor. 14. snde gol mü yenir ?[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aha ronaldinyo kılıklı bebenin teki gol attı ya[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 14.snde yemişiz ya açtım 1-0 yazıo olcak iş deil[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 size türk medyası taklidi yapayım. "çocuk yaştaki adamdan gol yiyoruz olacak iş değil. o gitsin bu gelsin. onla olmaz bunla olur" eheh =P[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yiyoduk yalnız. nuri şahin e chelsea talipmiş. daha önce de duymuştum ama ntv&güntekin diyorsa doğrudur derim ben. [signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. [Bu mesaj jazzyjam tarafından 30 Eylül 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hadi bee atıyoduk. silkinmeye başladık. güzel oynuyoruz.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 biz bunlara çok atarız böle giderse[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yalnız bizimkilerin tekniği daha bi "brezilyalı" :D hakkten çok iyi oyuncular var bizde. oha yine atıoduk. iiyiz ya..[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: jazzyjam, 30 Eylül 2005 03:07 tarihinde demiş ki: yiyoduk yalnız. nuri şahin e chelsea talipmiş. daha önce de duymuştum ama ntv&güntekin diyorsa doğrudur derim ben. Bu mantık bana neyi hatırlattı biliyomusun ? Ingiltereden bir misafirimiz vardı bundan 5-6 sene önce.. Çocuğu ile gelmişti doğal olarak çocuk şakır şakır inglizce konuşuyor.. Dayımın Yorum: Ulan küçücük velede bak bizden iyi ingilizce konuşuyor.. (Tabi şaka anlamındaydı)[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 :D eheh aynı espri levent kırcanın filminde vardı =P iyi oynuyoruz bu arada bol pozisyon. ama attğımız korner dönüşü 5 kişiyle karşılamamız biraz saçma olmuş. yani hücum oyuncuları dışında ileriye uğrayan yok. yasak konmuş sanırım.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya iyi oynuyoruz ama ciddi talihsizlik .. Ha 2 Pozisyondada şansımız yardım etti dicektim ki Gol yedik beyler[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yuh be abi fenerin kakadan (2.gol) yediği golün benzerini attı herif çaprazında boşluk bulup sürdü topu attı. daha iyi oynuyorduk oysa :([signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 YA BU NASIL BİR POZİSYON NASIL KAÇIYOR Ya[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ulan neler kaçıo bee.. bu arada güntekinin dediğine göre perulular bizi tutuyomuşş :)[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: jazzyjam, 30 Eylül 2005 03:27 tarihinde demiş ki: ulan neler kaçıo bee.. bu arada güntekinin dediğine göre perulular bizi tutuyomuşş :) Bu adamın Anlatışı gerçekten baya iyi .. Kullandığı kelimeler vs .. Ve bilgi açısındanda baya sağlam 7 Yabancı dil biliyor..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yuh ama[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Trasty, 30 Eylül 2005 03:28 tarihinde demiş ki: said: jazzyjam, 30 Eylül 2005 03:27 tarihinde demiş ki: ulan neler kaçıo bee.. bu arada güntekinin dediğine göre perulular bizi tutuyomuşş :) Bu adamın Anlatışı gerçekten baya iyi .. Kullandığı kelimeler vs .. Ve bilgi açısındanda baya sağlam 7 Yabancı dil biliyor.. 7 mi?!? italyancasını torinolu şaban zamanından hatırlıyorum. ingce de tamam da. dierlerini bilemiycem. lan bee 3 oldu. saçma sapan şeyler yiyoruz[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 rahat 10 tene atar bunlar ah karşılarında beşiktaşım olcakki görürdü günlerini onlar[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya Bu adam Fenerbahçe'nin yüzkarası.. Gelecekte Volkan Demirel'in arkasından gelen Volkan Babacan var diyordum ama bu beni delirtti .. Taça giden topu Tutup kendi kalesine atmak nası bi mantık bilemiyorum[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar