ShieLd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Selam arkadaşlar benim levelim 32 Aresteyim... Simdi öncelikle bende cok fazla quest var ve nasıl yapılacaklarını buldum.. Ancak yapılacak bir tek tyon meat questleri kaldı.... Simdi ezik demeyin--ama ben tyona level kaçta saldırmaya baslıyayım??? Ben rougeyim bu arada...81 hp gerisi dexe verili Elimde +1 horn crossbow var ve default attack 248 Pls yardım[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pencere Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 82 hp vericeksin :D bu arada sen saldırma tyona eti alcam derken tyon yer seni 40 45 ol öle dal[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tamam 2 hp daha verirm sorun de3ğil eğer ares te char varsa yada msn varsa versene pm den atarsan sevinirim yuksek levelli char varsa kasarıs :D[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eet ne yapabilirim?? Adı:Bubble_Figher Level:35 Irk:El Morad Server:Ares Mekan:El Morad Castle :D Class:Ranger/Archer Yardım edilecek birileri aranıyor[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bence git DK ( death knight ) kes yada Skeleton Knight kes en iyisi onlar bu lvl de[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar