Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya arkadaşlar benim bilgisayarım bazen ben açtığımda siyah ekranda kalıyor bunun sebebi ne olabilir bu arada anakartımı falan yeni değiştirdim bunla bir alakası olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bazen diyosun mainboard dan olması zor. ekran kartının slotunun mainboard a tam oturdugundan ve monitor kablosunun Vga ya tam takılı oldugundan emin ol. kolay gelsin :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eyw sagol artıkın yurda net geldiği için bilgisayarım kapanmaz o yüzsden problem çıkacağını zannetmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar