KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ArkadaşLar Şu anda Name Chance scroLL aktifmi? ve nasıL kullanıldığını biLen varmı? yardımcı oLursanız sevinirim[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Name Change Scroll lar çalışmıo diye biliom Artık onun yerine Scroll Of Identity var[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nasıL kullanıldıgı hakkında yardım alabılırmıyım lutfen[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bende nick degistiricem name change scrollar calısmıyosa nası degistiricem???[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tşk ederim. Name chancge calısmıyorsa degıstıremıyeceksın.. sımdı denıycem ben calısıp calısmadıgını bılgı verırım[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya bana ver ben deniyim cok pahalı onlar bosuna hercama bana ver sen[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Dur ben sana Raptor +8 vereyim daha iyi olur :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Fazla varsa ver tabi neden olmasın :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bende id deiştiricem ama çalışmıyodu en son acaba düzeldimi bilmiyorum devamlı bu isim kullanılıyor hatası veriyodu ne yazarsam yazim aynı hata sanırım bug varmış ondada zate neyde bug yokki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Su an kullandım.. ama bir hata verdı anladıgım kadarıyla cLandan cıkmam gerekıyor kullanmam ıcın.. sımdı cıkıp denıyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla çok mutlu oluruz bi dene bende clandayım şu anda kullanamıyporum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Adamlar bununla dupe yapıolarmış o yüzden kaldırıldı. taktiğini sormayın bende tam bilmiyorum ama o azcık bildiğim şeyi bile söylemem Bugsız KE istiyoruz[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya su scrollar nerden cıkıyo onun pazar fiyatı 200 mil asagı degil baska türlü nası bulabilirim yada elinde fazla bulunan varsa verebilir :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Parayla satın alınıyo npcler satmıyo ve hiç bi monsterdan düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 clandan cıkıp denedim hata vermedi... ama bu seferde nicki yazıyorum ok dıyorum tekrar nick yazma yeri gelıyor yani su an aktif diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Oke çok saolasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ne kadar peki[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Diezde 200-400 Arası su an.. Ben bi arkadasdan 50m e aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bi isim degistircez istedikleri paraya bak[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 katıLıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BestMeBaby Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Name change sc. calışmıyor.[signature][hline]Nelere katlandı bu yürek bunada katlanır elbet ne acılar çekti bu yürek bunada katlanır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar