Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 TGA formatındaki screenschotlari hangi programla acabilirim,gorebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Şuna düzgün bi başlık yazsan olmaz mıydı sevgili pati ? Targa formatını bir çok grafik editör açabiliyor. Oldukça eski bir formattır. İlla hangisi dersen şu anda bunları yüklü makinemde ve hepside açıyor. ACDSee'de açar diye hatırlıyorum ama senelerdir kullanmadım. Ama dediğim gibi eski bir format olduğundan pic viewer'ların hemen hepsinin görüntüleyebilmesi gerek. Photoshop Paint Shop Pro Corel Graphic Suit'in herhangi bir programı.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 heyecan işte..ne guzel eski bi program falan demişsin ama bende eskilerden bişey yok ki :) neyse cok teşekkürler ben bulayim bi yerlerden artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eski program demedim. format oldukça eski. hemen her programın tanıması lazım o yüzden dedim.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar