ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arkadaslar k.k ile premium uyelık alamıyoz.. paypaldan da yapamadım.. paypaldan uyelık alan arkadaslar anlatabılır mı nasıl yapacagımı
w00t Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 http://www.paypal.com/ ingilizcen varsa gerisi kolay[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 üye olduktan sonra mailine gelen linki tıklayıp hesabını aktif hale getireceksin. bunu yapmadan premium almaya kalkarsan gelmiyor.
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 vala 5 gun önce aldım paypalden sorunsuz alıyor.eğer paypalde takıldığın bi yer varsa sor burda yardımcı olmaya çalışalım[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk
ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 benden hep expanded number ıstıyo giriyom ama yanlıs dıyo hep.. o istedigi sey ne[signature][hline]Name : _DT_ Clan : Game_oVer Server : Beramus Lvl : 58 Job : karma mage Name : ProLogic Server : Beramus Clan : Game_oVer Lvl : 50 Job : Ranger (assesin)
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 paypal paralımı ? ek ücret alıyormu .. alıyorsa ne kadar ?[signature][hline]
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abiler ya herşeyi yaptım payapldan uyelıgı aldım uyelıgı aktif ettırdım oyuna gırdım P ye bastım gold preye buy dedım.. YOUR CURRENT PREMİUM MEMBERSHİP İS NOT EXPİRED YET die bı sorun verio bu nedemek lutfen acil yardım plss..[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri...
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 he bide sagda ust kosede recharge knight cash war ona tıklıom sonra ıste recharge paypal a gırıom bana sayılar cıkılyo 500 1000 2000 3000 bırını seccem de hangısını seccem bunlar ne anlamıyorum?? yardım lutfenn[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri...
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 onlar knight cash almak için kaç kc alacağını soruyo o üyelik değil üyelik açılan ilk sayfada yer alıyor Gold Premium Service zart zurt (diğerlerini unuttum :D)[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 uyelıge basıyorum bıseyler dıo sorun werıo yukarda yazdım.. oyle hıc acc ve sıfre sormadı? onu ne zmn sorcak oyunda bastım P ye ıste acıldı gold preye basınca sorun verıo?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri...
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 YARDIM LÜTFEN..[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri...
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ACCOUNTU NASIL RECHARGE YAPICAM NASIL ACTIRICAM NASIL GOLDPRE ALICAM HOTMAiLDEN ACTIRDIM BASKA YERDEN ACTIRMAM MI GEREKIO NEDEN İD PASS SORMUYO OYUNDAN GIRDIGIM P YERINDE?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri...
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 birsürüü soru var 1 kişii anlatsın açık açık ne yapılacağınıda bizde öğreneliim[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 he bide diğer seyleri alabiliyorum ama goldpreyi alamıyorum ustune bastımda o sorunu veriyo?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri...
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ExtRaFlush1R, 30 Eylül 2005 12:09 tarihinde demiş ki: he bide diğer seyleri alabiliyorum ama goldpreyi alamıyorum ustune bastımda o sorunu veriyo? valla kardeş verdiği hatada henüz premium üyeliğin bitmedi dio KE ye geçişte böyle sorunlar olmuştu ama nasıl çözdüler bilmiyorum[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
sedron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ufaklik35, 29 Eylül 2005 22:48 tarihinde demiş ki: benden hep expanded number ıstıyo giriyom ama yanlıs dıyo hep.. o istedigi sey ne +1 ya Allah rızası için ne bu numara nasıl alıcaz PayPal kullananlar yardım edin
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sağol lamicimi kardeşte ee napcam sindi?daha yeni bitti 30dak once ondandır galıba bıraz beklesem sonra denesem alırmı?böyle bi sorunla karşılaşan warmı?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri...
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yarın dene derim aradan 1 gün geçmesi gerekio galiba çünkü Last day for Premium service fln yazıodu KO da artık KE de yazmıomuş galiba yarın tekrar dene alabilirsin büyük bi çoğunluk[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ole yapım barı ınslh bı sorun yokur yarın alabılırım inşlh saolun yardımlarınız için..[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri...
Öne çıkan mesajlar