Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal dan premium almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vala 5 gun önce aldım paypalden sorunsuz alıyor.eğer paypalde takıldığın bi yer varsa sor burda yardımcı olmaya çalışalım[signature][hline]
"Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur."
[b] Mustafa Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
benden hep expanded number ıstıyo giriyom ama yanlıs dıyo hep..
o istedigi sey ne[signature][hline]Name : _DT_
Clan : Game_oVer
Server : Beramus
Lvl : 58
Job : karma mage

Name : ProLogic
Server : Beramus
Clan : Game_oVer
Lvl : 50
Job : Ranger (assesin)
Mesaj tarihi:
abiler ya herşeyi yaptım payapldan uyelıgı aldım uyelıgı aktif ettırdım oyuna gırdım P ye bastım gold preye buy dedım..

YOUR CURRENT PREMİUM MEMBERSHİP İS NOT EXPİRED YET

die bı sorun verio bu nedemek lutfen acil yardım plss..[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...
Mesaj tarihi:
he bide sagda ust kosede recharge knight cash war ona tıklıom sonra ıste recharge paypal a gırıom bana sayılar cıkılyo 500 1000 2000 3000 bırını seccem de hangısını seccem bunlar ne anlamıyorum?? yardım lutfenn[signature][hline]Name : cnwr

Mesaj tarihi:
onlar knight cash almak için kaç kc alacağını soruyo
o üyelik değil üyelik açılan ilk sayfada yer alıyor
Gold Premium Service zart zurt (diğerlerini unuttum :D)[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
Mesaj tarihi:
uyelıge basıyorum bıseyler dıo sorun werıo yukarda yazdım..
oyle hıc acc ve sıfre sormadı? onu ne zmn sorcak oyunda bastım P ye ıste acıldı gold preye basınca sorun verıo?[signature][hline]Name : cnwr

Mesaj tarihi:
ACCOUNTU NASIL RECHARGE YAPICAM NASIL ACTIRICAM NASIL GOLDPRE ALICAM HOTMAiLDEN ACTIRDIM BASKA YERDEN ACTIRMAM MI GEREKIO NEDEN İD PASS SORMUYO OYUNDAN GIRDIGIM P YERINDE?[signature][hline]Name : cnwr

Mesaj tarihi:
birsürüü soru var 1 kişii anlatsın açık açık ne yapılacağınıda bizde öğreneliim[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord
Mesaj tarihi:
he bide diğer seyleri alabiliyorum ama goldpreyi alamıyorum ustune bastımda o sorunu veriyo?[signature][hline]Name : cnwr

Mesaj tarihi:
said:
ExtRaFlush1R, 30 Eylül 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
he bide diğer seyleri alabiliyorum ama goldpreyi alamıyorum ustune bastımda o sorunu veriyo?

valla kardeş verdiği hatada henüz premium üyeliğin bitmedi dio KE ye geçişte böyle sorunlar olmuştu ama nasıl çözdüler bilmiyorum[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
Mesaj tarihi:
said:
ufaklik35, 29 Eylül 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
benden hep expanded number ıstıyo giriyom ama yanlıs dıyo hep..
o istedigi sey ne

+1 ya Allah rızası için ne bu numara nasıl alıcaz PayPal kullananlar yardım edin
Mesaj tarihi:
sağol lamicimi kardeşte ee napcam sindi?daha yeni bitti 30dak once ondandır galıba bıraz beklesem sonra denesem alırmı?böyle bi sorunla karşılaşan warmı?[signature][hline]Name : cnwr

Mesaj tarihi:
yarın dene derim aradan 1 gün geçmesi gerekio galiba çünkü Last day for Premium service fln yazıodu KO da artık KE de yazmıomuş galiba yarın tekrar dene alabilirsin büyük bi çoğunluk[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
Mesaj tarihi:
ole yapım barı ınslh bı sorun yokur yarın alabılırım inşlh saolun yardımlarınız için..[signature][hline]Name : cnwr

• Yeni Oluştur...