ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arkadaslar k.k ile premium uyelık alamıyoz.. paypaldan da yapamadım.. paypaldan uyelık alan arkadaslar anlatabılır mı nasıl yapacagımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 http://www.paypal.com/ ingilizcen varsa gerisi kolay[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 üye olduktan sonra mailine gelen linki tıklayıp hesabını aktif hale getireceksin. bunu yapmadan premium almaya kalkarsan gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 vala 5 gun önce aldım paypalden sorunsuz alıyor.eğer paypalde takıldığın bi yer varsa sor burda yardımcı olmaya çalışalım[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 benden hep expanded number ıstıyo giriyom ama yanlıs dıyo hep.. o istedigi sey ne[signature][hline]Name : _DT_ Clan : Game_oVer Server : Beramus Lvl : 58 Job : karma mage Name : ProLogic Server : Beramus Clan : Game_oVer Lvl : 50 Job : Ranger (assesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 paypal paralımı ? ek ücret alıyormu .. alıyorsa ne kadar ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abiler ya herşeyi yaptım payapldan uyelıgı aldım uyelıgı aktif ettırdım oyuna gırdım P ye bastım gold preye buy dedım.. YOUR CURRENT PREMİUM MEMBERSHİP İS NOT EXPİRED YET die bı sorun verio bu nedemek lutfen acil yardım plss..[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 he bide sagda ust kosede recharge knight cash war ona tıklıom sonra ıste recharge paypal a gırıom bana sayılar cıkılyo 500 1000 2000 3000 bırını seccem de hangısını seccem bunlar ne anlamıyorum?? yardım lutfenn[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 onlar knight cash almak için kaç kc alacağını soruyo o üyelik değil üyelik açılan ilk sayfada yer alıyor Gold Premium Service zart zurt (diğerlerini unuttum :D)[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 uyelıge basıyorum bıseyler dıo sorun werıo yukarda yazdım.. oyle hıc acc ve sıfre sormadı? onu ne zmn sorcak oyunda bastım P ye ıste acıldı gold preye basınca sorun verıo?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 YARDIM LÜTFEN..[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ACCOUNTU NASIL RECHARGE YAPICAM NASIL ACTIRICAM NASIL GOLDPRE ALICAM HOTMAiLDEN ACTIRDIM BASKA YERDEN ACTIRMAM MI GEREKIO NEDEN İD PASS SORMUYO OYUNDAN GIRDIGIM P YERINDE?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 birsürüü soru var 1 kişii anlatsın açık açık ne yapılacağınıda bizde öğreneliim[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 he bide diğer seyleri alabiliyorum ama goldpreyi alamıyorum ustune bastımda o sorunu veriyo?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ExtRaFlush1R, 30 Eylül 2005 12:09 tarihinde demiş ki: he bide diğer seyleri alabiliyorum ama goldpreyi alamıyorum ustune bastımda o sorunu veriyo? valla kardeş verdiği hatada henüz premium üyeliğin bitmedi dio KE ye geçişte böyle sorunlar olmuştu ama nasıl çözdüler bilmiyorum[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ufaklik35, 29 Eylül 2005 22:48 tarihinde demiş ki: benden hep expanded number ıstıyo giriyom ama yanlıs dıyo hep.. o istedigi sey ne +1 ya Allah rızası için ne bu numara nasıl alıcaz PayPal kullananlar yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sağol lamicimi kardeşte ee napcam sindi?daha yeni bitti 30dak once ondandır galıba bıraz beklesem sonra denesem alırmı?böyle bi sorunla karşılaşan warmı?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yarın dene derim aradan 1 gün geçmesi gerekio galiba çünkü Last day for Premium service fln yazıodu KO da artık KE de yazmıomuş galiba yarın tekrar dene alabilirsin büyük bi çoğunluk[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ole yapım barı ınslh bı sorun yokur yarın alabılırım inşlh saolun yardımlarınız için..[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar