pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1500 + buff scrool ,300 defans scrool kullanıyorum savasta ve CZ de bir arkadasımın tavsiyesi uzerıne atac scrol aldım ama sadece wolf yerıne gecıyor uzerınede wolf kullanamıyorum. yoksa benmı yanlıs yerde kullanıyorum. bunun rogue lere bir avantajı varmı birde eger dex scroll da kullanırsam bunların yanında atagımı ne kadar arttırır ?? şimdiden tesekkurler [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 29 Eylül 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 15 dex ekler sadece..verecegı dex budur.[signature][hline]Name : _DT_ Clan : Game_oVer Server : Beramus Lvl : 58 Job : karma mage Name : ProLogic Server : Beramus Clan : Game_oVer Lvl : 50 Job : Ranger (assesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 attack scroll sana sadece wolf atmaya üşeniyosan bi avantaj saglar. wolf la etkisi aynıdır üzerine wolf atamazsn[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:Weiwuer NP:82xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1500 buff 300 ac 15 dex Bunları kullanıcan sen..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1500buff+300ac+15dex+ap scrool kullanan rogular avr zannederwsem o zmn wolftan daha ii oluyo...[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Wolf ile atack scroll arasinda hiçbir fark yok. İkisi de ayni ordan da atak arttiriyor. Ama atak scroll kullanmak daha avantajli cz de. 1vs1 de wolfun bitmesi kötü olur. O yüzden atak scroll in wolf out :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar