ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ExtRaFlush1R, 30 Eylül 2005 11:29 tarihinde demiş ki: he bide sagda ust kosede recharge knight cash war ona tıklıom sonra ıste recharge paypal a gırıom bana sayılar cıkılyo 500 1000 2000 3000 bırını seccem de hangısını seccem bunlar ne anlamıyorum?? yardım lutfenn [signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ExtRaFlush1R, 30 Eylül 2005 11:21 tarihinde demiş ki: abiler ya herşeyi yaptım payapldan uyelıgı aldım uyelıgı aktif ettırdım oyuna gırdım P ye bastım gold preye buy dedım.. YOUR CURRENT PREMİUM MEMBERSHİP İS NOT EXPİRED YET die bı sorun verio bu nedemek lutfen acil yardım plss.. [signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ExtRaFlush1R, 30 Eylül 2005 11:53 tarihinde demiş ki: ACCOUNTU NASIL RECHARGE YAPICAM NASIL ACTIRICAM NASIL GOLDPRE ALICAM HOTMAiLDEN ACTIRDIM BASKA YERDEN ACTIRMAM MI GEREKIO NEDEN İD PASS SORMUYO OYUNDAN GIRDIGIM P YERINDE? [signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar