grandhero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 öyleki hala ayaktayız ?[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 en iyiisi benımkıler de sılınmeden elden cıkartıyım dupğe deıl ama ne olur ne olmaz bu gmlere guvenılmez para olarak dursun bakarız sonra bi çaresıne :P[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 143.476 (en son) Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bi de bu kadar silinmenin ustune bır soru sıze diez de +8/80 shard su anda ne kadar eder :D bende var da :P dupe olmadıgına kesın emınım...[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ahaha dün bir arkadaşımın bankasındaki 18 milyonunu sildiler ahaha zaten o 9 milyonu dupleyip 18 milyon yapmıştı süper ya... GG[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @ConYTurK: Her zaman senin dediğin gibi olmuyor. bence bu adamlar evet ID ye göre siliyorlar itemları ama tarihede bakıyor olabilirler. Ve +3 olan her uniqe jewel dupe dur harbiden...[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 59 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 inceldiği yerden kopsun, okullarda başladı zaten :) 1-2 hafta daha oynasam yeter :p[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: SteelBB, 29 Eylül 2005 09:49 tarihinde demiş ki: @ConYTurK: Her zaman senin dediğin gibi olmuyor. bence bu adamlar evet ID ye göre siliyorlar itemları ama tarihede bakıyor olabilirler. Ve +3 olan her uniqe jewel dupe dur harbiden... adam +3 elf belt yapmış 54 tane elf belt 20 gb den hesap edersek bu adamın gelipte bana bu dupe item değildir demesine şaşarım[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dupe değil, mega dupe :D şimdiki yöntemde çok basit zaten %100 oluyo bir kaç denemede :)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oyunu bırakmamın sebeplerinden ufak bir neden[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 [Bu mesaj oytun tarafından 29 Eylül 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 :)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: grandhero, 29 Eylül 2005 13:21 tarihinde demiş ki: :) sana ve tüm dupe cilere bi teşekkür borcum var beni bu çiçek böcek oyundan kurtardığınız için[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 benle ne alakası var ? arkamda sağlam arkadaşlarım var ? dupeci olsam bir kaç takım var str+9 olan onlarıda unique yapardım emin ol.. bir kaç parça shellim +6ı onların alayını +8 yapardım emin ol.. ama tşk etmişsin, rica ederim..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: grandhero, 29 Eylül 2005 14:04 tarihinde demiş ki: benle ne alakası var ? arkamda sağlam arkadaşlarım var ? dupeci olsam bir kaç takım var str+9 olan onlarıda unique yapardım emin ol.. bir kaç parça shellim +6ı onların alayını +8 yapardım emin ol.. ama tşk etmişsin, rica ederim.. sana şu sözünü hatırlatırım said: grandhero, 29 Eylül 2005 13:09 tarihinde demiş ki: dupe değil, mega dupe :D şimdiki yöntemde çok basit zaten %100 oluyo bir kaç denemede :) ve ayrıyetten sen yapmasan bile sende bu bugdan faydalanıosun kaldıki ben ufak bi neden dedim daha neleri var kosp mu dersin skill bug mı dersin gm den parayla +8 scroll u alanmı dersin edit char mı dersin hack mi dersin gider de gider[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 haklısın.. bizlerde bu yüzden ayakta durma mücadelesi veriyoruz.. bırakmayı denedimde olmuyo.. alışkanlık olmuş birkez..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Duper Olunmaz duper dogulur lol :) Dupe yuzunden aresden banlandim tam o sirada beramus acildi tam 60 oldum +8 sharddan banlandim...Banim acildi millet +9 kullanio ...Bi kere dupe olayini girdinmi birakamiosun...Sigara gibi Alkol gibi dupkolik :))) Bu oyunun b*ku cikmis artik...Hele o stealth archler yokmu beni kopario,civciv adam CZ de nova atio 3 tane :))[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x Clan : RedAlert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya ben sin'le hiç oynamadım ama bizim arkadaşta 62 yada 63 olduktan sonra öyle yapmıştı.. stealthı açmıştı.. :D bunda bi bug olmadığını düşünüyorum. stealth hangi skillde kaç puanda açılıo ? sin'de değilmi ?[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 archerda stealth büyüsü yok assasin lerde 45 te çıkar ve çoğu kişi iki skill i aynı anda vermez onun yerine Explore verir Skill bug yapan arkadaşlar var tabii[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tamam işte sin'lerde 45 te açılıyo.. demekki bir archer lvl 62-63 olursa açar stealthı ? master'e wermez, sin'e yüklenir :) tıpkı bir mage'in hem supernova - blizzardı açması gibi.[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p [Bu mesaj grandhero tarafından 30 Eylül 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 master değil de explore ada vermezse 62 de kullanabiliyo evet olasılıklar yüksek :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: OSMANLI Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar