StJoe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 şu an Monk/Warrior oynuyorum ama Monk/Necro kombosu için görüşleri alabilirmiyim!?!?![signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 monk necro deil ama necro monk benim çok hosuma gidiyor özellikle blood magic / drath magic ve smitihng kombinasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 iiiiihhhh.... kötüü[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunthex Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 pot peki hangi skilleri kullandıgını yazabilirmisin bende de bir tane necro /monk var kararsız kaldım hangi skilleri kullanmam konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yeni patchle sanirim necrolar oyunun en güclü chrarindan biri oldu özellikle blood lineda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar