Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerekli Şeyler veya İngilizce Frp romanı nereden alınır?

billur

Öne çıkan mesajlar

Ben yarın İstanbul'a geliyorum frp(ing) romanı almaya.Ama sadece nişantaşında , teşvikiye camiinin ordaki gerekli şeyler i biliyorum.Orda da fazla kitap kalmadı.Hepsini okudum gibi :P Bayağıdır yeni kitap da getirmiyor.

Başka nereleri önerebilirsiniz?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Sosyal ağlarda paylaş

Remzi, Nezih ve DNR... Ne yaptınız abi, fantastik roman için buralara gidilir mi ya ? Yüzüklerin Efendisi, Karaelf Üçlemesi vs. bilinen üç tane seriyi alıp koyuyorlar. Hiç tavsiye etmem.[signature][hline]Asabiyim
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 30 Eylül 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
Remzi, Nezih ve DNR... Ne yaptınız abi, fantastik roman için buralara gidilir mi ya ? Yüzüklerin Efendisi, Karaelf Üçlemesi vs. bilinen üç tane seriyi alıp koyuyorlar. Hiç tavsiye etmem.

Yanlıyorsun mesala Suadiye Remzi'ye gidersen orada David Eddings pek çok romanı var sonra Dragonlance'in pek çok romanı var ve pek çok ismini bilmediğim yazarın tabii ben bahsettiğim bu kitaplar inglizce sonra Nezih (caddedeki) dragonlanceın en son kitapları vardı geçen haftaya kadar ne oldu bilmiyorum. DnR da fazla frp olmuyor ama olunca güzel kitaplar oluyor yane iyi araştırmak lazım adamlar frp diye (Remzi harç) ayrı bölümde tutmuyorlar diğer kitapların arasına karışıyor[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saydığın kitaplar zaten bahsettiğim "çok bilinen bir iki seri"ye dahil. Nezih'i de biliyorum Remzi'yi de biliyorum. Bence arşivleri vasat. Yani benim arşivim daha geniş onlardan.[signature][hline]Asabiyim
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

vala robinson falan isteyince getiriyo da genelde yarısını getiremio istediğinizin :) en son 8-9 kitap isteyip sadece 2 tanesini getirince amazon.com dışında bi yerden kitap almaz oldum ben.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...