billur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ben yarın İstanbul'a geliyorum frp(ing) romanı almaya.Ama sadece nişantaşında , teşvikiye camiinin ordaki gerekli şeyler i biliyorum.Orda da fazla kitap kalmadı.Hepsini okudum gibi :P Bayağıdır yeni kitap da getirmiyor. Başka nereleri önerebilirsiniz?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 taksim istiklalde robinson crusoe var.sora pandora var yine istiklalde.oralara bak derim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 İstiklaldekinin yerini biraz daha tarif edebilir misin?Çünkü oralarda biryerde kalıcam akşam :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kadıköyde nezih var.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 istiosan göstereyim yarın ordayım bütün gün. :p pandora vakko var solda aşağıya doğru giderken. ondan bi önceki sokakta. robinson da gs lisesini geçtikten sonra devam ediosun ileride solda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Robinson bayağı bir güzelmiş.Oraya giderim direkt. Kahverengi pantolon,lacivert mont,kazınmış kafalı,gözlüklü,zayıfçana bi elemanım.Orda görürsen el salla. :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oldu sallarım ben hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 adini unuttum simdi, galatasaray lisesinin yanindaki sokagin daha basinda hemen bi yer var. kucuk bi yere benziyo ama baya orjinal kitap bulunuyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Sly-One, 29 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki: oldu sallarım ben hehe. imzalık laf walla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Remzi kitap evi var akmerkez de sonra nezih kitap evlerinde ve bilumum dnr larda güzel frp romanları bulmak mevcut.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Remzi, Nezih ve DNR... Ne yaptınız abi, fantastik roman için buralara gidilir mi ya ? Yüzüklerin Efendisi, Karaelf Üçlemesi vs. bilinen üç tane seriyi alıp koyuyorlar. Hiç tavsiye etmem.[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Spidee, 30 Eylül 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Remzi, Nezih ve DNR... Ne yaptınız abi, fantastik roman için buralara gidilir mi ya ? Yüzüklerin Efendisi, Karaelf Üçlemesi vs. bilinen üç tane seriyi alıp koyuyorlar. Hiç tavsiye etmem. Yanlıyorsun mesala Suadiye Remzi'ye gidersen orada David Eddings pek çok romanı var sonra Dragonlance'in pek çok romanı var ve pek çok ismini bilmediğim yazarın tabii ben bahsettiğim bu kitaplar inglizce sonra Nezih (caddedeki) dragonlanceın en son kitapları vardı geçen haftaya kadar ne oldu bilmiyorum. DnR da fazla frp olmuyor ama olunca güzel kitaplar oluyor yane iyi araştırmak lazım adamlar frp diye (Remzi harç) ayrı bölümde tutmuyorlar diğer kitapların arasına karışıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bu saydığın kitaplar zaten bahsettiğim "çok bilinen bir iki seri"ye dahil. Nezih'i de biliyorum Remzi'yi de biliyorum. Bence arşivleri vasat. Yani benim arşivim daha geniş onlardan.[signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 vala robinson falan isteyince getiriyo da genelde yarısını getiremio istediğinizin :) en son 8-9 kitap isteyip sadece 2 tanesini getirince amazon.com dışında bi yerden kitap almaz oldum ben.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar