Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrar Burdayım

DraculaVigorous

Öne çıkan mesajlar

Uzun bi ara oldu (Yuh,oha felan diyen vardır hatırlayan varsa.Normaldir.).1 senedir öss (İnsanların geçmişini ve geleceğini 3 saatte,hem de kendilerinin belirleyemediği 3 saatte belirleyen sınav),baba (Telefon faturası,harçlık),ana (Emdiğim sütü helal etmeyecek olan şahıs :-D),okul vs. vs. derken nete giremiyordum.Eh girdiq artık :-P Hadi hayırlısı...

Beni tanıyan,anımsayan varsa özelmesajdan icqlarını ve kim olduklarını kısaca anımsatırlarsa konuşmak,eski günleri paylaşmak isterim.Malum icq listesi mi dayanır 1 sene.

Hoş geldim bea.Ekieki :-D

Sevgi ve saygı içinde,
Hep kendi doğrularımızın üstüne hayatımızı kurma dileğiyle...[hline] Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword
WhiteOne
[Army of Freedom]

Her şey Moonglow içindi..

Denizde kum,bende takma ad :-P
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bi de overdose o otomatik bilgisayar mesajı gibi olan mesajını atmazsan sevinirim.
Demin bi konuda gördüm.Malum koptum :-)

Ama hoşgeldin dileği güzel olur hane. :-P[hline] Dracula Mager[Humanity]
WhiteOne
[Army of Freedom]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-overdose-, 16 July 2003 03:14 tarihinde demiş ki:
güzelim c/p onlar genelde atarız biz ama :) istersen atmam tabi.

hoşgeldin. bn geldiğimde açıklama yapmama rağmen atmışlardı.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Progression backwards is this where we are heading,
Take back your soul forget your emptiness.

Ekieki yarıldım ya.
At bari ustam içinde kalmasın. asffassafs :-D[hline] Dracula Mager[Humanity]
WhiteOne
[Army of Freedom]

Sosyal ağlarda paylaş

Ha bi de okuyan bi insanımdır.
Zaten accountu almak için insanın okuması gerekiyor o sözleşmeyi.Eğer okumadan alıyosa,ben o adamdan okumadan ev tapusu satın almasını felan da beklerim.Sonuçta imza :-P

Yani geneli tipik olan yurdum insanına pek benzemem(Yanlış anlaşılmasın.Yurduma değil insanıma tipik dedim.Gerçi o insanları o hale getirenlere tipik,hatta tipi tip demek lazım).Okurum (Günlük gazete takip ederim.Hem de az resimlisinden),yazarım(Uyak ve kafiyeye tutsak kalmadan şiirler ve denemeler),gecenin bu saatinde nete girerim vs. vs.

Ayrıca accountu tekrar kullanmaya başlamadan önce tekrar okudum.Malum kullanıcı sözleşmesi değişmiş olabilir diye.

Of ya ne uzun yazdım.Kafam şişti :-P Kendimi bizim eski okulun müdürü gibi hissettim.O da çok yazardı.Ama farklı alanlarda (Atıp tutma bazında.Adam kendi kendine emekli olacağı konuşmasında çalmadım,çaldırmadım;yemedim,yedirmedim demişti :-P Neden söyleme gereği duydu acaba?)

Neyse saygılar tekrar[hline] Dracula Mager[Humanity]
WhiteOne
[Army of Freedom]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-overdose-, 16 July 2003 03:32 tarihinde demiş ki:
saol kardeş istemedin atmayız bizde :D hadi geç içeri hoş geldin.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,

Hoşgördüq.
Ya çok sevdim ben seni.
Baba diyebilir miyim?
Huhu gecenin bi yarısı geyiğe bak ya :-D[hline] Dracula Mager[Humanity]
WhiteOne
[Army of Freedom]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 16 July 2003 03:42 tarihinde demiş ki:
said:
-overdose-, 16 July 2003 03:32 tarihinde demiş ki:
saol kardeş istemedin atmayız bizde :D hadi geç içeri hoş geldin.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,

Hoşgördüq.
Ya çok sevdim ben seni.
Baba diyebilir miyim?
Huhu gecenin bi yarısı geyiğe bak ya :-D[hline] Dracula Mager[Humanity]
WhiteOne
[Army of Freedom]

buyur de :) altta Icq var istersen Contact List e al baba sıfatını türet :) babuş, babişko, babs :P[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Sosyal ağlarda paylaş

Ekledim.
Vay be

Bi hoşgeldin bi arkadaş.
Yada hoşgördüq.
Bir dost
Hiç tanımadığım
Tanımayacağım anlamına gelmeyen
Hem de ilk başta fikirlerini ve kişiliğini

Sevgi ve saygı içinde,
Hep kendi doğrularımızın üstüne hayatımızı kurma dileğiyle...[hline] Dracula Mager[Humanity]
WhiteOne
[Army of Freedom]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 16 July 2003 03:57 tarihinde demiş ki:
hoşgeldin[hline]mix edebiyat & oyun sitesi

Hoşgördüq.
Çıkarıyorum sanki bir yerden.
Nbl'da marble evin var mıydı senin?[hline] Dracula Mager[Humanity]
WhiteOne
[Army of Freedom]

Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgeldin

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin.Bu arada yeni açılan patinaj Bölümüne bakabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 22 July 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
Hoşgeldin

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin.Bu arada yeni açılan patinaj Bölümüne bakabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.

Otomatik bilgisayar mesajı gibi olan mesaj ile sanırım bunu diyordun DraculaVigorous :D[hline]ymumcuoglu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shock_The_Bizkit, 22 July 2003 20:53 tarihinde demiş ki:

Otomatik bilgisayar mesajı gibi olan mesaj ile sanırım bunu diyordun DraculaVigorous :D[hline]ymumcuoglu

Kesinlikle...[hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReaperXS, 22 July 2003 20:58 tarihinde demiş ki:
merak ediyorum ne zaman editlenicek...[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O

Anlayamadım.Ne?[hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...