samandra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar lvl 60 rogue almak istiyorum, itemların cok ii olması gerekmez ama hiçbişeyide olmasın deil, set ve elindeki itemlar iileştikçe tabiki verebileceğim fiyatta artacaktır. Alliance olması lazm vede burning legionda... Satmak isteyen varsa bana [email protected] msn adresinden yada pm yolu ile ulasabilirler... Lütfen çekinmeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kroom'a Selam Söle Emrah ;) (Forschung)[signature][hline]Burning Legion 60 Human Priest [Bu mesaj Argun tarafından 28 Eylül 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=145897 bir kaç topic alta veya üste bakınız[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Argun, 28 Eylül 2005 03:05 tarihinde demiş ki: Kroom'a Selam Söle Emrah ;) (Forschung) A.s. o da charı tasıdı baska servera yoksa alırdım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Revell, 28 Eylül 2005 09:06 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=145897 bir kaç topic alta veya üste bakınız Saolun baktım ama bi tane var zaten o da serverını belirtmemiş... İzninizle "up" demek istiyorum, char biraz acil lazm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yok mu arkadaşlar satmak isteyen rogueunu pls biraz acil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Selamlar 220 pazarliksiz fiyatli lombo dagerli epic trinket yuzuklu epic mount 2 parcasi eksik shadowcraft seti lu 300 ench 300 skining +15 skill icin dagger ve eldiven hazir :) mc yapan bi guild te Burning legion allice server da satılık char Night elf Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hadi arkdaşlar zaman daralıyor satmak isteyenler benimle bir an önce irtibata geçsin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Uuup... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar