LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 3 ekim'de güneş tutulması yaşanacak.Tutulma sırasında Ay’ın gölgesi, Kuzey Atlantik Okyanusu’ndan başlayarak, 4 saat içinde Hint Okyanusu’na ulaşacak. Gölgenin geçtiği yerlerde tutulma, “halkalı güneş tutulması” şeklinde izlenecek. Tr'den 11.30 - 14.15 arası izlenebilecek.Uzmanlar, 3 Ekim’de gerçekleşecek Güneş tutulmasının kesinlikle Güneş’in zararlı ışınlarını geçirmeyen bir güneş filtresi kullanılarak gözlemlenmesi uyarısında bulundu. Doğarken ve batarken bile Güneş’e uzun süre bakmanın göz sağlığı için tehlikeli olduğuna dikkati çeken uzmanlar, Güneş’e uzun süre bakmanın, acı hissi uyandırmaksızın kalıcı göz hasarı, hatta körlüğe yol açabileceğini ifade ettiler. Bundan sonraki ilk Tam Güneş Tutulması, 26 Mart 2006 tarihinde gerçekleşecek. Bu Güneş tutulması, Türkiye’den de tam olarak gözlemlenebilecek. kaynak:ntvmsnbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 3 ekim gelsin bakarım. severim ben öyle şeyleri . ama tr de heryerden aynı netlikte mi görünecek acaba?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bu topik bana 6 sene öncesini hatırlattı :) Hemen gözlükleri edinelim o zmn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 İnşallah yine o güneş tutulmasından sonraki olay olmaz.Bazıları 17 Ağustos felaketine baglıyor.Korkutucu İnsallah böyle bişi olmaz. Allah'ım Sen bizi koru yarabbim...[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ya bilmiom benimde aklımda var o muhabbet pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aa bende eski bişi vardı. böyle siyah bi cam. güneş tutulmasından önceki gün 250.000tl ye almıştım. dur bakim nerdeydi o?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 3 ekimde müzakere diye şartlanmıştık şimdi nereden çıktı güneş tutulması . erteleyin ne bileyim 4 ekim olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @CIRKINKRAL Çirkin olmanın sebebi bu olsa gerek..[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Zagg, 29 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: @CIRKINKRAL Çirkin olmanın sebebi bu olsa gerek.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu tip şeyleri severim :) izlicem kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben de izleyeceğim ama geçende gözümü bozuyordum. güneş en son yarım ay şeklini almıştı. şöyle öğle vakti hiç karanlıkta kalmadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar