LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Içinde Char olmayan WOW accountu arıyorum. Açıkçası char a para vermek istemiyorum. Bu şekilde satmak isteyen varsa memnuniyetle alırım. Ayrıca bence lvl 60da bi char alıp oynamak bence zevkli olmaz. Tabi başkası bundan zevk alabilir. Zevkler ve renkler olayı...(acc açılmamış cd keyde beni sevindirmeyeyetecektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1) Ankarada deilim. 2) D&R da 90YTL iken senden nie 100YTL 'e alıyım? Komik misin nesin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 istanbuldayım ben , bi US wow almistim icinde lvl 8 char var sanirim bitane oynuyodum ole sonra EU ya gecince US boşa cikti eger US wow istiosan 80ytl ye vereyim ben sana[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 okumamıskı ahahahah[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 1)Yüksel Kırtasiye = %500 Zamlı ürün :) 2)Bahçelide bi tane Welcome Club vardı orasımı tam emin değilim. Oyun,DVD,VCD ne ararsan var[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar