ConYTurK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 beramusta oynuyorum ve +8 shardlar iron necklagelr 999 me dustu herkes bişi satmaya çalışıyor.iron necklage +3 u bile tezgahta gordum abartı durumda beramus da onuyorumö server batmış param var bişi almaya korkuyorum eğer dupe resetın ne zm ngelceğini bilen varsa paylaşsın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sürekli olarak parca parca siliolar zaten ama bu nasil bi mantik anlamadim kimisininki silinio kimisininki silinmio[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x Clan : RedAlert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 anlamadımkı ya sılınse bıle hala dupe yapılıyor yanı bunu kaldırmaları lazım sonra res gelmelı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar