Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alen Markaryan - Toslaşma

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

Toslaşma

Vakti zamanında bir futbolcu yaşarmış... Boyu kısa, zaman-laması mükemmel. Topçuluğu da bayağı iyiymiş. Sessiz sedasız kişiliğinden dolayı basına da hiç malzeme vermezmiş. Lakin yedek kaldığında bilmem kaçıncı yeniçeri ayaklanamasının da başmimarı o olmuş... "Aheste çek kürekleri, mehtap uyanmasın" cümlesinin isim hakkı da, telif hakkı da ona aitmiş... Türlü entrikaların bir numaralı senaristi bu vatandaş, hala layık olduğu yerde değil maalesef! Neticesinde iki başkan ve onlarca yöneticinin ona diş geçirememesi hala konuşulmakta. Ve günümüz Beşiktaş'ında yukarıda bahsedilen nostaljinin bir benzeri yaşandığı söylenmekte. Gazeteler yazmakta. Dilden dile dolaşan rivayetler, dedikodular; çalkantılarla başımızı ağrıtmakta... Soru işaretlerinin bolluğundan hiçbir cümleye nokta koyamıyoruz. O yüzdendir ki, Beşiktaş yönetimi ivedilikle radikal kararlar almalıdır. Ve Başkan, yanındaki hiç kimsenin tesiri altında kalmadan salt düşüncesini uygulamaya koymalıdır. Hele hele sevdanın çamaşır iplerine asıldığı bir Ankara maçı sonrası. Kim, neyi ve nereyi karıştırıyorsa ve benim sevdamı çamaşır ipine asıyorsa, onun da asılacağı yer herhalde bizim evin duvarı olmamalıdır. Başımızdaki sorunların çokluğundan ulu orta toslaşmaları kaçırmışız... Biz kaçırıyoruz tamam... Çünkü yoldaydık... Peki, çok sevgili yorumcularımız da mı yoldaydı? Hayır... Onlar sırçasaraylarında üç maymunu oynamaktalar. Diyarbakır maçından 15 dakika sonra Okan'a kırmızı kart gösteren zihniyet, Samsun-G.Saray maçının devre arasında nerdeydi? Neden bu hiç irdelenmedi? Neden ceza söz konusu olmuyor? Aynı toslaşma Beşiktaş'ta olsa "her iki topçuya kaç maç ceza verelim" tartışması yaratılmamış mıydı? Efendim, bu toslaşmayı görmüyorsanız önünüzdeki adalet duvarına toslamaktan kaçamazsınız. Onun için hız yapmayın!
Alen Markaryan
Kaynak:http://www.pasfotomac.com.tr/amarkaryan.html
Her zamanki gibi...[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu alene hep gıcığımdırda bukadar saçma bi yorum yapacağı aklıma bile gelmezdi ..

Okan Karşı takım antrenörüne Dalıyor ve ceza alıyor ..

Hasan Şaş bizzat yakın arkadaşı ve takım arkadaşı olan Necatiyle bi sürtüşmeye girince aynı şey olarak yorumlanıcaksa ciddi gülerim..

Bu şöyle bir mantık .. Necati gitsin Hasan'ın ayağına kaysın karşı ceza sahası içinde ve Galatasaray Penaltı kullansın .. Nası olur ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 30 Eylül 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Allahin amigosuna yazi yazdirirsan boyle olur...

Öyle deme ama, baksana nasıl edebiyat parçalamış:
"Soru işareti bolluğundan nokta koyamıyoruz, kıl tüy yün."[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 30 Eylül 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
o maçta hasan da necati de kırmızı kart görmesi lazım dı kurallar onu gerektiriyordu ama onu hakem atladı sonraki görüntülerden de olay ispat edilip maç cezsı verilmesi gerktiğini sölemiş bence cok doğru sölemiş
Bu kural nerde yazıyor ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ufuk Özerten, Samsunspor-Galatasaray maçının devre arasında Necati ile Hasan'ın kavga etmesiyle ilgili olarak, "Necati ile Hasan'ın saha içindeki dalaşmasından keyif aldım" dedi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, bu olayın futbolun güzelliğinden, adrenalininden yaşandığını belirten Özerten, "Galip gelmek, daha iyi yapabilmek için çıkmış bir kavgaydı. Sonuçta Necati ikinci golü atınca Hasan gidip tebrik etti" diye konuştu.

Futbolun doğasında bu tür olayların yaşandığını vurgulayan Ufuk Özerten, şöyle devam etti: "Bu olay olmamalıydı tabi, futbolcular örnek insanlar, biraz daha dikkatli olmalılar. Ama futbolla ilgisi olanlar, bu sporun bazı istemsiz hareketlere sebep olduğunu bilirler. Ama ilgisi olmayanlar için o olay çok kötü bir olay. Ancak futbolun doğasında bu tür olaylar da oluyor. Ben keyif aldım. Ama benim keyif aldığım olayın hırs boyutu, kendini işine verme boyutudur.

Hakemler böyle bir durumu gördükleri zaman herhangi bir şiddet ve kural ihlali varsa ne gerekiyorsa onu yaparlar. 'İki takımın aynı oyuncusunun fena hareketini hoş görün, rakip takıma oyuncuncularını cezalandırın' diye bir kural yok. Sözlü eylem de cezaya dahil. Maç bittiğinde yeşil sahayı terketmeden sözlü veya fiili bir hareketi hakemler kartla cezalandırabilirler. Hakem gördüğü ve duyduğu zaman muhakkak kart göstermesi gerekir."

Özerten, Muş'ta oynanan iki amatör maçta 2 hakemin dövüldüğünü kaydederek, "Birinin burnu kırılmış. Şiddetle ve nefretle protesto ediyorum. Hakemlere kalkan eller kırılmalıdır" dedi.
özertenin açıklaması[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...