Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

George Hagi

CESURYUREK

Öne çıkan mesajlar

said:
Smoke, 29 Eylül 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
I lavyuhaciiiiii aylavyuhaciii,
George Hagi efsanesi, 2 Fenerbahçe Şampiyonluğu. Gerçekten unutulmayacak bir teknik direktördü.

yerlerdeyim hahahah hakkatten bayadır böyle gülmemiştim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 29 Eylül 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
haginin türkiye gelmiş en iyi oyuncu olduğu hatta gelecektede pek onun gibisinin gelmeyeceği bi insan ama konu sapar illaki

Hagi'nin Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğu konusuna bende katılıyorum fakat diğer kısım fazla iddialı olmus[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 29 Eylül 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
I lavyuhaciiiiii aylavyuhaciii,
George Hagi efsanesi, 2 Fenerbahçe Şampiyonluğu. Gerçekten unutulmayacak bir teknik direktördü.

Gusel bir yaklasim acisi tabi..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...