Buzi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Dün gece beacons da 5 kişi denemek için droknar's a koşacaklarını söylediler,bende katıldım,yaklaşık 1 saat sürekli ölerek gitmeyi başardık,fakat muazzam zevkli geçti çünkü herkes ilk defa koşuyordu. Sorum şuki,bazı oyuncular ücret karşılığı koşuyolar. Nasıl yapıyorlar, ne tip armor giyiyorlar, hangi skilleri kullanıyorlar. Koşucu olmak istiyorum ;) help mü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Gece elemanın teki tüm paticikte saçma sapan post lar attı da. Ona hitabendi üstteki mesaj.Pardön yani : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 enteresan olmuş üni.deki bi arkadaşı hatırladım o da paso bu lafı söylerdi. Hey gidi günler hey :D[signature][hline]GW--Lord Khell-- 2 be or not 2 be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Son updatele baya zorlastı kosu olayı Armor en yuksek warrior armoru işte bildigin droknars , skiller genelde Balanced Stance - Charge - Sprint - Mending - Purge conditions - rush vs. vs. KD lara karsı balanced stance kullancan , mesmer lara gelince mending i kaldırcan cripple lunca purge condition atcan , balanced stance + charge kombosunu kullancan gibi guzel olayları var ama zahmetli 2 kurus icin degmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar