Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl modemden oyun

http

Öne çıkan mesajlar

nası modemden ben anlayamadım. arakdaşınla mı yoksa puplic serverlardanmı bahsediosun?. ha 2 ayrı yerdeki makinayı birbirine bağlamak istiosan oyunun multiplayer kısmında create game i seç sonrada oyun ip ni arkadaşına söle oda o da multiplayer kısmından connect game bölümüne yazsın ip yi (bide port numarası olabilir)
bu sölediklerim genel anlamda böyle. her oyunun options isimleri farklı olabilir. bu arada firewallunu kapatman gerek eyer server açıcaksan (oyun açan kişiye server denir) dynamic arkadaşımızın warcraft için yazdıı şöle bi başlığı var. her oyunda bağlantı buna benzer şekilde olur.
şöle[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

benim modemimde tetris var.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

tnt32[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...