Zopik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ne konuyu ne de mp3'ü bulamadım. Şu Aylin Aslım muhabbetine bayılanlara dinletmek istiyorum. Resmen çalmış karı dediğimde tepki alıyorum. heh. Elinizde varsa gönderir misiniz? Bir yerlere yükleyebilir ya da [email protected] a atabilirseni daha süper olur. Olmadı herkes çeksin derseniz ftp flnda verebilirim :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 radyodtü nün sitesinde olması lazım da adresi bilmiyorum[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aha buldum[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Hoş ama bana çok öyle çalıntı gibi gelmedi. Aylin Aslım'ınki de özgün bence.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oo eyw vanilya ben de arıyodum uzun sure nette...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: vaniLLe, 29 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki: aha buldum apla büyüksün. :-) eheh geyik bi yana teşekkür ederim.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 rica ederim ne demek =)[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aylin aslim ne yapmis?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Vay vay radyo odtü'ye bak el altından mp3 download ettirio :P Bide mp3 yasak derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar