Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-PSV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 28 Eylül 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
said:
daverc, 28 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
star veriyo maci

lol :D

Stand up yapanlar var hali hazirda, bunlarin icinden benim mesajimmi komik geldi :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Mesaj tarihi:
maç başladı başarılar fenerbahçe..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
alalım şu maç ı başka bişey istemem .. isterseniz günde 500 post kasın .. :D[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
Ya appiah geri pas yapıyo, stad alkışlıyo.

Alkış, alkııış. Geri pas yapmayı da öğrenmiş. cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
FB bayaa iyi oynuyo bu maçta. Üstün taraf. Ama tecrübe yok, kaybedebilir. Ve PSV ekstra bi kötü, isteksiz oynuyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Vallahi bende netten canli yayin olayindan aliyorum haberleri fenerbahce bugun iyi biraz ama sanki cok agir kaliyorlar.. 32. dakika oldu halen gol yok..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Mesaj tarihi:
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
AlLLLLEEEEXXXXXx
1-0[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Hareketleri gormuyorum. Ancak gol e cok sevindim.. Helal be.. En sonunda fistik gibim olduk.. Kabuksuz hemide..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Mesaj tarihi:
Kadıköy'de taraftarlar ayakta. Müthiş bir destek var... İnliyor Kadıköy...[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ahhh be ne kaçtı ya..:([signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kırmızı kart gördüler..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
BU MAÇ BİZİM !!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Ahhhhh beeeeeee inanılmaz bir gol kaçırıyoruz... olmaz böyle şey yapma be Selçuk...[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kırmızı kart çıktı
FB maçı alıcak: Havalarından geçilmez şimdi pofff :(

Türkler diye sevindim tabii o ayrı :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
  • Yeni Oluştur...