Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-PSV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 29 Eylül 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
alexin süratli hali ronaldinho gibi olur diyoruz.. alexin tekniği bok gibi diyin hadi..

alexin teknigi ronaldinho gibi de hadi..
guzel oynadi kazandi fener, tebrikler. hesselinki satin almis aziz baskan:p[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Mesaj tarihi:
Ya şimdi polemik olsun diye söylemiyorum ama genelde işin suyunu çıkaran taraf bu sefer ev sahibi olunca düzeyli ve güzel bi topik oldu. Umarım her topik böyle olur.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
evet yaa.Ne güzel bi topik oldu bu.Efsaneleştirmek lazım .[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
ya bi pozisyonda appiah la bi adam carpistiya

appiah yandan girdi adama , dedim adam ortadan ikiye ayrilicak harbi cok sert carpistilar. :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
O diil de, bi ara yappiyah (Sabri Ugan tarzı) ile Serkan sağda çizgide dansettirdiler topu, PSV'liler çıldırdı en sonunda yıktılar cücük kadar Serkan'ı.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
neysee bu maçı geride bıraktık şu 2 hafta önceki 3 te 0 rezilliğini bu hafta 3 te 3 yapıp prestiji düzeltiriz umarız[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
evet yaa nobre baya bi fazla kaçrdı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
zatrn oyununa bişi demiorm ki. sadece son vuruşlarda istediini yapamadı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
serkan orta yapamıyor onu çözebilsem güzel olcak fakat iyi depar attı bu maçta güzel gidiyor şalke maçı da güsel gidicek sonraaaaa milanı bekliceeem =)[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Mesaj tarihi:
said:
Ronaldinho, 29 Eylül 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
said:
Zegna, 29 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
yanlis dusunmektesin beybin , alexin serkan kadar kostugunu dusunsene?

gerci o zaman alamazdik o adami fenere :)

öyle bir futbolcu ben henüz görmedim :)

zidane(kaç yaşında çok teknik yine de pres yapıyo), beckham(hele bu deli gibi pres yapıyo)
edit:// sanki amatör takımdan oyuncu beğendiriyorum gibi olmuş heheh[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım...
...ayrıca tükürdüğümü de yaladım

[Bu mesaj nameless13 tarafından 29 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...