enema Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: MeSh, 29 Eylül 2005 00:13 tarihinde demiş ki: alexin süratli hali ronaldinho gibi olur diyoruz.. alexin tekniği bok gibi diyin hadi.. alexin teknigi ronaldinho gibi de hadi.. guzel oynadi kazandi fener, tebrikler. hesselinki satin almis aziz baskan:p[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 alexin tekniğini bilememde anelkanın tekniği öyle.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Alex kim abi hangi Avrupa maçında bişi yapmış... nerde ki acep... eeheheheh ayrıca; Anelkaaaa anleka Nicholas Anelka[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya şimdi polemik olsun diye söylemiyorum ama genelde işin suyunu çıkaran taraf bu sefer ev sahibi olunca düzeyli ve güzel bi topik oldu. Umarım her topik böyle olur.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya o tartısabılır hakem orda kırmızıyı cıkarsa kımse ıtıraz edemezdı yada hakem elestrılmezdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 evet yaa.Ne güzel bi topik oldu bu.Efsaneleştirmek lazım .[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bir ara top çevirirken "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" diye bağırınca taraftar gözlerim dolar gibi oldu.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya bi pozisyonda appiah la bi adam carpistiya appiah yandan girdi adama , dedim adam ortadan ikiye ayrilicak harbi cok sert carpistilar. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 O diil de, bi ara yappiyah (Sabri Ugan tarzı) ile Serkan sağda çizgide dansettirdiler topu, PSV'liler çıldırdı en sonunda yıktılar cücük kadar Serkan'ı.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 neysee bu maçı geride bıraktık şu 2 hafta önceki 3 te 0 rezilliğini bu hafta 3 te 3 yapıp prestiji düzeltiriz umarız[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Dileğimiz budur. 1de 1'i yaptık, kaldı diğer 2si.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tam tuncaylık maçtı ya tuncay olsaydı skor daha farklı olabilirdi.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 evet yaa nobre baya bi fazla kaçrdı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 shalke gelsin[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yo nobre de iyiydi cok güzel alan kosuları ile press yaptı[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 zatrn oyununa bişi demiorm ki. sadece son vuruşlarda istediini yapamadı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tuncayında son vurusları cok iyi değil ama tuncay oynasaydı nobreen fazla press yapacagı kesindi.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tuncay olsaydı nobre kimin yerine giricektiki?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Walla onu bunu bilmiyorumda serkan süper oynadı ya atom karınca adam[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 serkan orta yapamıyor onu çözebilsem güzel olcak fakat iyi depar attı bu maçta güzel gidiyor şalke maçı da güsel gidicek sonraaaaa milanı bekliceeem =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Ronaldinho, 29 Eylül 2005 00:06 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 29 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: yanlis dusunmektesin beybin , alexin serkan kadar kostugunu dusunsene? gerci o zaman alamazdik o adami fenere :) öyle bir futbolcu ben henüz görmedim :) zidane(kaç yaşında çok teknik yine de pres yapıyo), beckham(hele bu deli gibi pres yapıyo) edit:// sanki amatör takımdan oyuncu beğendiriyorum gibi olmuş heheh[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım [Bu mesaj nameless13 tarafından 29 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 En çok hasta oldugum sey staddı walla mac sonunda durdum 10 dakka izledim hipnoza bagladım[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 serkan bi yerde topu unuttu. koşmaya kalktı direk psvlinin midesine kafa geçirdi orda yarıldım :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bi de sabri ugan appiah ı alman sanıor galiba :D APPIACH!!![signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sirada bjk ve gs var. aferin fenere o/[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar