Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash

Ale

Öne çıkan mesajlar

Slm;
Ben flashla niteliklerini belirleyebileceğim yeni bir browser penceresi açmak istiyorum. Yani tuşa tıklandığı zaman yeni bir sayfa açılsın bunun scrollbarı statusbarı toolbarı falan olmasın resizeble olmasın gibi... Bunu nasıl yaparım???

[Bu mesaj Ale tarafından 18 July 2003 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi bende flash ı pek bilmiorum, bildiim kadarıyla,
get url kısmında sayfanın açılması için, gerekli bilgiyi giriceen bişi var, orada self, melf falan yazıo, oradan seçeneği new page (öyle olması lazsım bakamam şimdi üşeniorum hehe) olarak seç tamamdır

sayfanın özelliklerini ancak scriptle ayarlarsın (ben böle biliorum kusura kalmayın), fakat csriptle flashı nası bağdaştırcan onu bilmiorum, fıull csript yap diim ama sen flashla düme falan yapmışındır şimdi, o nedele bişi dimeicem ama sende çok şey istion be aga

scriptler için: www.dimaicdrive.com bumuydu adres acep bak işte olmadı google da dhtml library die art yap bab yap yarat biraz oke byes cnm kardeşim[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkür edrim ama benim istediğim açılan sayfanın boyutlarını belirlemem, status barının olmaması, scroll barının olmaması, tool barının olmaması ve resizeble olmaması yani tipik bir pop-up penceresi gibi görünecek bunu nasıl yaparım...
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bu istedilklerini sadece ve sadece scriptlerle yaparsın yukarda sana verdiim adrese gir orada ara tara bul, ancak öle yaparsın yoksa flashla imkansız bişi, (yani hiç görmedim flashla yapıldıını, yok cnm imkansız..) yani sadece scriptle güzel kardeşim, scriptleri kullanmayaı bilmiosan, o zaman web sayfası yapmayı bırak önce git bi nasıl yapılddını ören oke (bak laf atmadım, yol gösterorumş..) bye[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...