Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: fizban, 22 Şubat 2003 18:30 tarihinde demiş ki: lol hehe yanlış işaretleme yapmasam 7. olacaktım, 13. oldum .. geçiyim bundan soraki sınavda onu :p[hline]fighting for peace is like screwing for virginity eh yorum yok. aquila ama son gün aksiliği olabilir tabi öss de.. heralde onu kastetti yoksa devam etmesi imkansız.. eheh bi uyanıosun öğleden sonra saat 2 olmuş falan :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 22 Şubat 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: fizban, 22 Şubat 2003 18:30 tarihinde demiş ki: lol hehe yanlış işaretleme yapmasam 7. olacaktım, 13. oldum ... oha hll olsun abi senin gibisini gormedim:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hehe olabilir.. sınıflara sokarlar işte örnek öğrenci, o kadar kasmanın sonucunda şimdi takıntılı profesörlerle uğraşıyor falan :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 birincilik hiçbirşeydir bilinmemek herşey Assasin Rulebook[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kalbimi okudun :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Dershaneler olmasın ya sosyal yaşam diye bişi vr gidin barlara cafelere oturun eğlenin :-) 5-6 saatitr havelkadaydım süperdi! hatunlar falan[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hehe baba parasi yemek we yememek iste butun mesele bu.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Sly-One, 22 Şubat 2003 22:39 tarihinde demiş ki: hehe baba parasi yemek we yememek iste butun mesele bu.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar İş aş buluna kadar hayat felsefemiz başka ne olabilir ki ? hem bu çok ağır bence harçılk yemek daha iyi gelir çünkü olay bu[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar