Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 olsun artık :p *!şımarmıştır* Abi yarında dershanelr tatil olsun bare burda gene acaip kar yağmaya başladı en azından ben gidemem[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 lol yeter patlıcam evde muabbete ihtiyacım var olmasın tatil[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ya burda da kar yagiyo insallah tatil olur dershaneler :)[hline] :| İmza :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 var ya tam da böyle bi topic açmak için girmiştim maksat milleti gaza getirmek olsun dimi :-P olabilir ama neden olmasın :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 21 Şubat 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ee ilahi adalet bu sen sömester tatilini kurban bayramiyla birlestirip kisaltirsan sonra bunun hesabını sorarlar:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ya bi olsa war ya[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 EGİTİM CİDDİ KURUMLARİN İSİDİR!!! tatil matil yok bize lol:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bateri dersinden ayrılıp kadıköy sahil tarafındaki dolmuşlara yürürken çokf azla kar yağıyoodu, her yerime girdi hatta o kar, burnuma falan. Kadıköy kötüdür yane...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Volfied, 21 Şubat 2003 20:05 tarihinde demiş ki: Bateri dersinden ayrılıp kadıköy sahil tarafındaki dolmuşlara yürürken çokf azla kar yağıyoodu, her yerime girdi hatta o kar, burnuma falan. yoq eben töbe :lol: yaf arkadaşlar bilmiyorum kaç kişi dershaneye gidior öss sınavı için ama, şuanda tatil yerine dershaneye gitmek istemeniz lazım bence şunun şurasında 3,5 ay gibi az bi zaman kaldı. Keşke biraz daha fazla zaman olsaydıda daha çok çalışsaydık bence. (ben şansen öle istiom) tabii evde daha ii çalışırım, zaten konu eksiğimde yok diosanız o başka..[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 21 Şubat 2003 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 o laftan sen öyle bi anlam çıkartıyosan yapabileceim bir şey yok...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Fesat mısın ?[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bunun başka bi anlam çıkartacak yanı yok kardesh. sen diosun her yerime kar girdi die, ben demiom. Ayrıca tartışmak yersiz.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 sonunda konu eksiği ve ilerde sıkışma kavramlarını bilen biri çıktı fizban abi öbüjem[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 fizban: kaçıncı sınıf 2 mi 3 mü bir de hangi şube? ben geçen sene fbm'deydim de[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 euhuauhae harbi tatil oldu bizimki hayret bişiy yav :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hmm büyük ihtimalle yarın da tatil olur, pztsi de kesin okulları kapatırlar.. hehe artık yaza kadar böyle gider :-P[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 lol salı parçalı bulutluymuş ağlamak istiyorum böhühüh[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ehe bugün daha cumartesi ve salı dan bahsedioruz.. harbi şımardık yalnız ehueu :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 tabi bahsedicez kar durmamalı .. perş kimya sınawı var :P[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 oha sınav mı? biraz erken değil mi yani okullar açılalı (yoksa kapanalı mı desem :D) 5 gün oluyor.. harbi acıdım tatil olsun o zaman :-P[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ilk dönemin sonunda yapacaktı gerizekalı herif baba oldu son hafta eauhea şimdi böle erkenden yapıp toplamda 4 sınav yapmayı planlıyo fizik ve kimyadan tam sıçış[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 okullarin ne zaman acildigi farketmez... dun tatil olmasaydi yan sinif ingilizce sinawi olacakti :P bizde bu hafta cuma gunu matematik olacaz... aciyin bize[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 vah vah millet neler çekiomuş ta bizim haberimiz yokmuş okulumu seviyorum :-P[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: fizban, 22 Şubat 2003 18:21 tarihinde demiş ki: bu gidişle seneye de orada olabilirim :p fiz imkansız bir olaydan bahsediyorsun :) bu arada fen bilimlerinde benim gelcek seneki numaramı kullanan lise 3 öğrencisi en son sınavda dersane 10. su olmuş.. bende direk morale failure oldu hehe[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 özdebire bağlı olanlar tatil öbürlerini araştırın belki değildir[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar