Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatarasay-Tromso maçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yönetim istifa sesleri yeniden yükselicek, gereksiz ve işe yaramaz transferler yaptılar. Zaten Canaydın'ı hiç sevemedim. Oh be Uğur çıktı Zafer girdi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
ya tromsö falan hikaye bu takim böle sacmalayip boynumu büküyo ya benim helal olsun...nasi nasi insan yenilir yahu o yönetimi dövmezler mi mac biterse böle!? :([signature][hline] ..ainu was here..
Mesaj tarihi:
GOL BE GOL BE GOL BE GOL BE

SENI YARATAN ALLAHA ŞÜKÜR
KRALIMIZSIN HAKAN ŞÜKÜR[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
GOL BE GOL BE GOOOOOOOL SONUNDA YA GOL[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
hasan hakemi yiyodu ney öle :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

Mesaj tarihi:
Hasan Şaş'ın kızışı süperdi ya. NTV frame'i gösterdi. Kopuş lol :d Yüzümüz bi daha güldü.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
GİRMİOOOOO

KUFUR ETTIRIN LUTFEN YA[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
Ben böle şansın (çeşit çeşit küfür)! İzin verin edelim yaww, lütfeeeen... :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
  • Yeni Oluştur...