nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Aptal aptal transferler yapıyorlar. Para da yok. Yönetim istifaaaaaa![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 cintonik uykun gelmıs hadı yat uyu abıcım hadı yawrum[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ADAYIMIZ CANAYDIN[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yar saçların lüle lüle, 6S sana güle güle...[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 takım lider bakalım nereye kadar bide hala onu bunu yendik biz avrupada söle böleyiz diye konuşmayın artık bu maçtan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 we la havle[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Nereden başlayım bilemiyorum..Şimdi burdaki 10 larca postu alıntı yapmaya kassam sayfanın şekli şemali kayacak. O yuzden kısaca ozetlemek istiyorum.Tromsonun oynadıgı sahada yenildiniz.Gerekçe saha çamur deryası hava soguk vs vs. Peki soruyorum sizlere sizin oynadıgınız yarı saha çamur deryasıydıda tromsonun yarı sahası yaylamıydı? Şartlar eşit saha aynı takım aynı 11 e 11.Hadi orda gene bir bahane tutturdunuz saha kotu vs. Peki şimdi ne oldu ? Mukemmel zemin harika stad super galatasaray dahi gerets kral hakan ? 11 e 11 mucadele.Şimdiki bahaneneiz nedir arkadaşlar ? Bu topicte sayısız alıntı yapabilirim isterseniz 5 atarız 3-0 direk baslar gs 4 ile 6 arası atar, rahat alırız, tromso takımmı ? vs gibi İşte siz bu yuzden kaybediyorsunuz bu yuzden loserlık damgası geliyor.Takımları kucumseme gereksiz yorumlar vs. Millete şansa yendi bala goller dandik transfer diyeceginize kendi takımınıza bakmanızı oneririm.Fener 0 çeker 1 puan alır salak alex beyinsiz appiah diyecegize ? Fenerbahçe avrupa takımından gol yemesini 8 gozle bekleyeceginize kendinizin gol atması için dua etseniz ? Ben ne desem boş bu saatten sonra zaten çogu kişi de sallamayacak ama Tencere dibin kara demeden once 2 kere hatta 3 5 kere düşünelim olurmu ? Ve son olarak galatasaraya sormak istedigim bir soru var : Soyle cimbom soyle , soyle ne oldu ?.. Teşekkür ederim..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bence yonetim istifa lafi cok agır, Gs ye bu denirse bizim yonetim intahar falan dememiz lazim.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka [Bu mesaj daverc tarafından 29 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kısmet deilmiş ya..:([signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ordaki maçta maçın oynanmasına izin veren yönetimin suçudur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tüm cinconlulara geçmiş olsun arakdaslar. Spikere göre kupaya veda ettiniz ehe Spiker komikti bu aksam. 2 Haftadır diyorum cincon kötü oynuyo diye. Bu aksamda gördük bunu. Camiyaya geçmiş olsun zor günler bekliyo...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 looool cintonik çok ii açıklamış olayı:D bunun yanına yazıcak bişey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Cintonik, 29 Eylül 2005 21:38 tarihinde demiş ki: alkışlar tromsoya. seni yakalarsam öyle bi alkışlatıcam ki şakşakçı olacaksın ali sami yen'e[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 SEVGİLİ GS Lİ KARDEŞLER VE GS CAMİİ ASINA DUYULUR ----------------------------------------------------- RESMİ GAZETE NO:82 TRÖMSÖ MAKHEMESİ KARARI DAVACI UEFA DAVALI GS DAVA SONUCU: GS NİN HERÇEŞİT AVRUPA KUPALARINDAN UZAKLAŞITIRILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR. Yazarın notu:bu maçtan sonra biz avrupa şampiyonuz onu bunu yendik süper kupa falan demeyin hiççç bitti onlar MAZİDE KALDI.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 GS inanılmaz kötü oynayarak, inanılmaz kötü oynayan bi takıma yenildi...[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nileppezdel, 29 Eylül 2005 21:38 tarihinde demiş ki: Aptal aptal transferler yapıyorlar. Para da yok. Yönetim istifaaaaaa! yonetim sahaya cikip oynasin mi? nedir yani? takimi kucumsedigimizden yenildik. yonetimin hic bir sucu yok bu yenilgide. aptal transfer denilen heinzsa bence gsda en iyi oyunculardan biriydi bu mac. bi mac kotu gittimi hemen 180derece donen taraftarimizin hastasiyim.[signature][hline]fol lol the doh fol the day [Bu mesaj enema tarafından 29 Eylül 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 @Gigabyte Terbiyesizlik yapıyorsun. Yenilmeyi bilmek ggreek.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Spidee, 28 Eylül 2005 03:59 tarihinde demiş ki: Herkes 3-5 atarız diyor ama futbol bu, sonuç belli olmaz. [signature][hline]Asabiyim CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: behran, 29 Eylül 2005 21:42 tarihinde demiş ki: SEVGİLİ GS Lİ KARDEŞLER VE GS CAMİİ ASINA DUYULUR ----------------------------------------------------- RESMİ GAZETE NO:82 TRÖMSÖ MAKHEMESİ KARARI DAVACI UEFA DAVALI GS DAVA SONUCU: GS NİN HERÇEŞİT AVRUPA KUPALARINDAN UZAKLAŞITIRILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR. Yazarın notu:bu maçtan sonra biz avrupa şampiyonuz onu bunu yendik süper kupa falan demeyin hiççç bitti onlar MAZİDE KALDI. Nee mazi mi ?? OoooOOoo Şampiyon Pendik OooOOoo Şsampiyon pendik[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Moss, 29 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: said: behran, 29 Eylül 2005 21:42 tarihinde demiş ki: SEVGİLİ GS Lİ KARDEŞLER VE GS CAMİİ ASINA DUYULUR ----------------------------------------------------- RESMİ GAZETE NO:82 TRÖMSÖ MAKHEMESİ KARARI DAVACI UEFA DAVALI GS DAVA SONUCU: GS NİN HERÇEŞİT AVRUPA KUPALARINDAN UZAKLAŞITIRILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR. Yazarın notu:bu maçtan sonra biz avrupa şampiyonuz onu bunu yendik süper kupa falan demeyin hiççç bitti onlar MAZİDE KALDI. Nee mazi mi ?? OoooOOoo Şampiyon Pendik OooOOoo Şsampiyon pendik pendik bu tromsöö yü yener :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Nee mazi mi ?? OoooOOoo Şampiyon Pendik OooOOoo Şsampiyon pendik Komikmisin kardeşim sen. Ben söylim değilsin.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 lol lige baktın mı ?[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Moss PENDİK ELER TRÖMSÖ yü NABERRRRRRRRRRRRRRRR :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bugün yağmur yağınca anladım gs nin eleneceğini:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Artık bişey yazmanında anlamı yok gereksiz kişiler otaya cıkıcak o bakımdan yarın a kadar girmemek lazım futbola.[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar