Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatarasay-Tromso maçı


SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

orda yendiler umarım burdada yenecekler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 27 Eylül 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Avrupa maçlarında karşı takımı tutmanın veya yenilmenin vatanseverlilikle bir ilgisi yoktur. Bu maçta Trömsö'yü tutmuyorum ama Galatasaray yenilirse de üzülmem, tıpkı GS'yi tutanların %90'ının Fenerbahçe-PSV maçı için düşündüğü gibi.


O sizin aranızdaki saçma bişey. Fatih Altaylı mantığındasınız hepiniz. Yazık.
GS, Tromsö'yü yenilince arttıramayacağımız ülke puanı belki seneye FB'nin muhtemel ikinciliğinde, değil Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'nın bilmemkaçıncı turunda başlamasına sebep olacak, bunu düşündün mü?!
Saf vatan sevgisi değil elbet belki ama onun maddeleştirilmiş bir halinden bahsediyorum.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye' nin puanı artsın demiyorsun yani, sadece yorulsunlar.
Ben Fenerbahçe gruptan çıksın diye dua ediyorum, bi Galatasaray' lı olarak. Sırf Türkiye' nin puanı artsın diye, siz yorulsun diyorsunuz.
Valla böyle giderse pek birşey olmaz sanırım.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten kendime bakıyorum ;)
Görüyorsun orada "ben" olarak ifade ettim....
Fenerbahçe gol yediği zaman, gerçekten sağlam küfür etmiştim ki her zaman da öyleyimdir.
Ama tabii bu avrupa kupaları için geçerli, Türkiye' de Fenerbahçe umrum da olmuyor ;)

Umarım Fenerbahçe ve Galatasaray hakettiği yerlere gelir.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben koyu galatasarylıyım psv maçında psv yi tutacağım. yanlış olabilir. ama neden mi? fener i tutuyoıruz olmuyor. tutuyoruz olmuyor. iyi oynadıda falandıda alex çıkıyor böle oynarsak yeneriz de!!! yenin bayraklarla dolaşmazsam.
önemli olanın hepsi iyi oynamak değil. ne yani ameliyat hep iyi geçti ama hasta öldü. nasıl olur mu bu? ben ce fener iyinin yanında maç alması gerekir.( geçen sene kötü futbola rağmen maçlardan 3 puan alarak şampiyon oldu diolar)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...