Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DOWNLOAD SORUNUNA HALA ÇÖZÜM YOK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Downoad problemi hala devam ediyo adamlar bi düzeltemedi şu olayı abi 3 kere yükledim oyunu siteden ama eksik ve hatalı iniyo olaya bak ya artık tek çözüm intüernet kafede. :([signature][hline]
Mesaj tarihi:
yapacağın şey çok basit gideceksin internet cafeye setup u varsa alacaksın eğer yoksa büyük olasılıklada olmaz. Cafe sahibinden program files deki kinghtonline klasörünü cd ye atmasını isteyeceksin eve geleceksiincdden oyunu pcnee çekiimp oynamaya başlayacaksın kafayı çalıştırın ben öle yapmıştıım :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord
Mesaj tarihi:
RogueSpear adamın her zaman gittiği bi cafe vardır heralde yoksa bile saçma düşüncelerle insanların kafasını karıştırma[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord
Mesaj tarihi:
said:
ERTUGRUL_3, 29 Eylül 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
ben bilmez....

noob ertugrul bide aynı cafedenzi bizi rezil edion[signature][hline]Serwer: ARES
Name:sak_suka
lewel:5x
clan:yoq
np:1xxxx
national:Karus
Job:pet mage flame/ice

[Bu mesaj uzman_64 tarafından 29 Eylül 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Martin_Solveig, 29 Eylül 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
Ben indireli 1 hafta bile olmadı sorun yok?
yalan[signature][hline]clan :noob lar clanı
lwl :56778884
serwer: cocuq parkı
np: walla en son 1milyar kusurdu
rogue: archery-assasin-expolore(arıyer orospusu gibi hepsinde war)..
Mesaj tarihi:
nasıl ya indirdin bi sorun yok ya 3 üncü kez indridim yine arızalı açılmıyo biye abi cafeden alacaz bakalım abi o deilde kafeye toplasan 3-4 kere girmişimdir kimseyide tanımıyoz artık rica edecez berazda para alırız heralde :)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...