sonique Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Downoad problemi hala devam ediyo adamlar bi düzeltemedi şu olayı abi 3 kere yükledim oyunu siteden ama eksik ve hatalı iniyo olaya bak ya artık tek çözüm intüernet kafede. :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bekliyeceksin onuda düzeltmeleri ben oyuna evde girebilmek icin nerdeyse 2 ay sabrettim :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yapacağın şey çok basit gideceksin internet cafeye setup u varsa alacaksın eğer yoksa büyük olasılıklada olmaz. Cafe sahibinden program files deki kinghtonline klasörünü cd ye atmasını isteyeceksin eve geleceksiincdden oyunu pcnee çekiimp oynamaya başlayacaksın kafayı çalıştırın ben öle yapmıştıım :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laplomaxis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bencede en mantıklısı bu gideceksin bi cafeye bi rica birazda para vercen cd elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kuran adamda biraz kıllık varsa keyloggerda cebinde :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 RogueSpear adamın her zaman gittiği bi cafe vardır heralde yoksa bile saçma düşüncelerle insanların kafasını karıştırma[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERTUGRUL_3 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben bilmez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: ERTUGRUL_3, 29 Eylül 2005 19:19 tarihinde demiş ki: ben bilmez.... noob ertugrul bide aynı cafedenzi bizi rezil edion[signature][hline]Serwer: ARES Name:sak_suka lewel:5x clan:yoq np:1xxxx national:Karus Job:pet mage flame/ice [Bu mesaj uzman_64 tarafından 29 Eylül 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ben indireli 1 hafta bile olmadı sorun yok?[signature][hline]disc jokey martin solveig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERTUGRUL_3 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Martin_Solveig, 29 Eylül 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Ben indireli 1 hafta bile olmadı sorun yok? yalan[signature][hline]clan :noob lar clanı lwl :56778884 serwer: cocuq parkı np: walla en son 1milyar kusurdu rogue: archery-assasin-expolore(arıyer orospusu gibi hepsinde war).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERTUGRUL_3 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hghghg[signature][hline]clan :noob lar clanı lwl :56778884 serwer: cocuq parkı np: walla en son 1milyar kusurdu rogue: archery-assasin-expolore(arıyer orospusu gibi hepsinde war).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 nasıl ya indirdin bi sorun yok ya 3 üncü kez indridim yine arızalı açılmıyo biye abi cafeden alacaz bakalım abi o deilde kafeye toplasan 3-4 kere girmişimdir kimseyide tanımıyoz artık rica edecez berazda para alırız heralde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar