Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rüya

Hiç uyanıkmı yoksa rüyadamı olduğunuzu düşündüğünüz anlar vardır ya hani matrix deki gibi. Hani o an sonsuz bir huzurla kaplanırsınız. Ona dahada çok ihtiyaç duyarsınız. Günde hiçbirşey olmadığı halde sadece uykuyu hayal edersiniz. Huzuru...
Sapkınlığın ötesine tanrıları inkara kalkarsınız. Kendinizi herşeyin üstüne koyar ve rüya alemine dalarsınız. Hiç bitmemesini ister ama yinede uyanırsınız.
Hiç başınıza geldimi
Huzur...

Huzur nedir bilirmisin?
Hiç huzuru tattınmı?
Huzurun bir anlık keyfini yaşadınmı?
Peh!!!
Sana öyle gelmiş...

Ben huzuru sadece nadir rüyalarımda ince uykularımda tadıyorum. Ağzımda bıraktığı ekşi tadı yalıyorum. Nefesimi tutyorum. Kendimi onun kollarına bırakıyorum. Ve ne oluyor. Hep uyanıyorum. Uyanmak istemiyorum. Huzur istiyorum. Bana huzru verin.
Ölmekmi istiyorum. Ölüm huzurmudur?

Hiç ters düz olmak nedşr dşye düşündünüzmü?
Ya herşey düşündüğümüzün tersi ise.
Ölüm bir başlangıç doğumda sonun başlangıcı olsa.
Duuygularımız düşündüğümüzün tersi olsa.
Sevgi denilen o tüy yumağının aslında bile bile acı olduğu. Yada acının başlangıcı olduğu. Acı dediğimiz o şeyinde aslında bize huzur verdiği...
Aynalarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. Aynalar bize herşeyin tersini doğru olarak gösterirler. Ya öyle değilse...???
Ya... yada...
Son/başlangıç/karmaşa/evren/sonsuzluk...
-bitti-

Sanırım doğru bölümdür bir yorum alabilirmiyim?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
  • Yeni Oluştur...