Darktr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Beramus Lvl 42 roguem oldu oldu diyorum arkadaş verdi üstünde para yok sadece goblin set ve horn crossbow +5 var Bana yardım edicek olan var mı Goblin falan kestim ama hiç goblin parçası düşmedi ????[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yok mu sağlam yardım edebilcek birisi veya guild ?[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 memmo ide biri var benim arkadaşım ilker gönderdi beni de goblin armor vercekmişsin de veriri şu anda apos spotunda[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:500/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Benim lvl 54 char varda yatıcam birazdan:( yarın antreman var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Apos ne ? :) Wow'u bıraktım KO'ya başladım :/ Arkadaş charı verdide kasma işinden kurtulduk ama itemller bi ayrı dert wowda instnace minstnace topluyoduk bunda napcaz Üstünde +5 hornx 5600 drability olan goblin armor var. +5,+4 dex veren itemler var. Para hiç yok. Ben bu charla ne yapayım ? Abyys girdim 2 tane çıkardım kek ve potion çıktı arkadaş chitin denen bişi çıkıyo çok ii paraya satarsın demişti. :/ Bu lvlde bana gidebiliceğim yerler ve kolayca bulabilceğim iyi malzemeleri nerde bulurum ? exp için nerelere takılayım[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu arada orcum galiba Elmorad lı biri bişi veremez heralde ?[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcberq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Peki ben edicem sen beni bul genelde beramus 1 deyim ismim heal_debuff oke ?:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Areste oynasıydın ben yardım ederdim[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yukarıdaki arkadaşlar sağolun ama şu an online oynayan arkadaş varmı yardım edebilcek :=) bide b3 ten b1 e pm atabilir miyim ?[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sadece bulundugun serverdakılere pm atarsın nick : joaquinn devamlı cz deyim istediin zaman pm at ihtiyacını görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Hala yardım edicek birisiyle iletişim kuramadım :( yokmu ya adam gibi msn.. .yolla iletişim kurabilcveğim biri[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iseeyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Darktr, 22 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Apos ne ? :) Wow'u bıraktım KO'ya başladım :/ Arkadaş charı verdide kasma işinden kurtulduk ama itemller bi ayrı dert wowda instnace minstnace topluyoduk bunda napcaz Üstünde +5 hornx 5600 drability olan goblin armor var. +5,+4 dex veren itemler var. Para hiç yok. Ben bu charla ne yapayım ? Abyys girdim 2 tane çıkardım kek ve potion çıktı arkadaş chitin denen bişi çıkıyo çok ii paraya satarsın demişti. :/ Bu lvlde bana gidebiliceğim yerler ve kolayca bulabilceğim iyi malzemeleri nerde bulurum ? exp için nerelere takılayım salaksın bence :) üzgünüm alınma wow dan knight amı gelinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Wow devam ;) ama wowu arkadaş oynuyo bende arada gircem okullar açıldı wowa ayırcak zamanım yok knightta yardım edin yaw wowdada ben ederim[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ben salağım sen çok mu akıllısın bari burda adam gibi konuşmayı örenin sizin yüzünüzden artık türkçe nick kullanmıorum.[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar