Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Priest [Burning Legion/Magtheridon]

Argun

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar, Character Migration Cuma günü sona eriyor.
Bu süre zarfında, Level 60 Human Priest almak istiyen arkadasların olucağini düşünüyorum. İsterseniz BL'de kalabilir, yada Giden arkadaslarınızın yanında Megtheridon server'ında bir ayrı acc' olabilir.Nick değişikliğide mümkün oldugundan, (Megtheridon server'ına geçilirken) istediğiniz bi nick'i yazabilirsiniz.
Epic Bineği
Mining 300/300
Enchating war.
Cooking 289/300
First Aid: 300/300
Master Sergeant (Rank 4)
Talentler: Discipline&Holy
Stormpike Guard -- Exalted
Stormwind -- Revered
item'lar icin bu link'i kullanabilirsiniz.Lütfen item'ları dikkatlice inceleyin, hak vericeksiniz.
Daha önce birkaç tane kendime ve arkadaslarıma karakter satın aldım.Bu ilk satışım, Biraz saygı.(Satma nedenimi bilmek istiyen olursa, Priest bana göre değilmiş onu anladım)
Fiyatı item'lar,Priest ve Migration göz önünde buludurark tekliflerinizi bekliyorum.Lütfen ciddi alıcılar yazı yazsın, yada özelden direk bana ulaşsın.
[email protected] MSN'adresimden de bana ulaşabilirsiniz.
[signature][hline]Burning Legion
Human Priest

[Bu mesaj Argun tarafından 28 Eylül 2005 06:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, Character Migration 'ın süresi Ekimin 7'sine kadar uzatılmış. Lütfen benimle irtibat kurmaktan çekinmeyin.
Teşekkürler
said:
Wow-Europe.com/en Demişki
Update: We will be extending this phase of migration for one week. Players on the realms listed below have until Friday, October 7 to migrate to the indicated realms.
Human Priest

[Bu mesaj Argun tarafından 29 Eylül 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar, Başka bi arkadasımda Level 45 Mage satıyor.
Burning Legion Server'ında Human mage. Bineği war. Parası Mevcut değil, skilleri ii yanlız, resimde görebilirisiniz.
Fiyat olarak 150Ytl. istiyor. Yine server değiştirlebilir, (tabi nick'ide) Box'ta yollanicak. Sıfır box fiyatının 100ytl oldugunu dusunurseniz fiyat gayet ii bence.
Human Priest

[Bu mesaj Argun tarafından 29 Eylül 2005 06:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...