Argun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Arkadaslar, Character Migration Cuma günü sona eriyor. Bu süre zarfında, Level 60 Human Priest almak istiyen arkadasların olucağini düşünüyorum. İsterseniz BL'de kalabilir, yada Giden arkadaslarınızın yanında Megtheridon server'ında bir ayrı acc' olabilir.Nick değişikliğide mümkün oldugundan, (Megtheridon server'ına geçilirken) istediğiniz bi nick'i yazabilirsiniz. Epic Bineği Mining 300/300 Enchating war. Cooking 289/300 First Aid: 300/300 Master Sergeant (Rank 4) Talentler: Discipline&Holy Stormpike Guard -- Exalted Stormwind -- Revered item'lar icin bu link'i kullanabilirsiniz.Lütfen item'ları dikkatlice inceleyin, hak vericeksiniz. Daha önce birkaç tane kendime ve arkadaslarıma karakter satın aldım.Bu ilk satışım, Biraz saygı.(Satma nedenimi bilmek istiyen olursa, Priest bana göre değilmiş onu anladım) Fiyatı item'lar,Priest ve Migration göz önünde buludurark tekliflerinizi bekliyorum.Lütfen ciddi alıcılar yazı yazsın, yada özelden direk bana ulaşsın. [email protected] MSN'adresimden de bana ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Burning Legion Human Priest[Bu mesaj Argun tarafından 28 Eylül 2005 06:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hayda nick değişikliği mümkün mü :( kaçırdımmı şimdi o şansı off[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Alıcıyım. TAm da maghterionda bi lvl 60 priest arıyodum. süper denk gelmiş. Ama beklediğimden fazla iyi.. Karşılayabilirmiyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar, Character Migration 'ın süresi Ekimin 7'sine kadar uzatılmış. Lütfen benimle irtibat kurmaktan çekinmeyin. Teşekkürler said: Wow-Europe.com/en Demişki Update: We will be extending this phase of migration for one week. Players on the realms listed below have until Friday, October 7 to migrate to the indicated realms. [signature][hline]Burning Legion Human Priest [Bu mesaj Argun tarafından 29 Eylül 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaslar, Başka bi arkadasımda Level 45 Mage satıyor. Burning Legion Server'ında Human mage. Bineği war. Parası Mevcut değil, skilleri ii yanlız, resimde görebilirisiniz. Fiyat olarak 150Ytl. istiyor. Yine server değiştirlebilir, (tabi nick'ide) Box'ta yollanicak. Sıfır box fiyatının 100ytl oldugunu dusunurseniz fiyat gayet ii bence.[signature][hline]Burning Legion Human Priest[Bu mesaj Argun tarafından 29 Eylül 2005 06:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Gittigidiyor Satışı icin..[signature][hline]Burning Legion Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Priest satıldı arkadaslar, Mage icin ulaşıbilirsiniz.[signature][hline]Burning Legion Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar