Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

First reklamı (Azra Akın)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Tek kelime ile süper Azra Akın çok yakışmış reklama acayip sempatik geldi heh zaten öyle bi tipi var ya :p garsonun karizması, ilerden geçer gibi yapıp yanına çıkması sonra Azra'nın afallamış gibi karşıya sonra garsona bakması anlatılmaz izlenir eheh birde bodyguardın klüpte dağıtması var kesinlikle izlenmesi lazım.Alcam sakızı karar verdim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

reklamın sonundaki olay 3 gün önce bizim dershanede yaşandı. kızın teki göğüs kısmı dekolteli bir şey giymiş. yere defterini düşürdü neredeyse tüm göğsü gözüktü. bir anda bütün konuşmalar durdu ve tüm gözler oraya çevrildi. kız defterini yerden alıp kendi yolunu tutunca herkes işine döndü[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranCid, 23 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
o garsonu görünce hugh grant aklıma geliyo hemen.
love actually deki dansı hatırlatıyo:)reklam güzel.oyuncular yabancı sanırım.

aslında sen diyince bende benzettim.ahhh ah love actually....hayatımın filmi...[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok gayette güzeldi mimikleri gözünüzle izleyin bi insanın rol yapması için illa oyuncu olması gerekmiyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 23 Eylül 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sertifikalı oyuncu değil orada kastettiğim, demek istediğim öyle kaliteli bir oyuncu değil, dizisinde falan da rastlıyorum arada, sevemedim.
Yoksa ne oyuncular var alaylı, okullulara bin basar, ama Azra onlardan biri değil.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

eger bahsettiginiz reklam hani millet sakizin kagidini aciyo milletin kiyafeti falan dagiliyo patron tipli bi elemanin yakasi falan aciliyo o ise
reklamda 1 tane kap$onlu cocuk geliyo kap$onu aciliyo bitek benmi o cocugu acayip $ekilde malcolm in the middle a benzetiyorum?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 24 Eylül 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...