kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tek kelime ile süper Azra Akın çok yakışmış reklama acayip sempatik geldi heh zaten öyle bi tipi var ya :p garsonun karizması, ilerden geçer gibi yapıp yanına çıkması sonra Azra'nın afallamış gibi karşıya sonra garsona bakması anlatılmaz izlenir eheh birde bodyguardın klüpte dağıtması var kesinlikle izlenmesi lazım.Alcam sakızı karar verdim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 o garsonu görünce hugh grant aklıma geliyo hemen. love actually deki dansı hatırlatıyo:)reklam güzel.oyuncular yabancı sanırım.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evet kalite kokuyor reklam ama.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 fondaki müzik coook güzel bence[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 heh unuttum onu vereyim hemen :) The Dandy Warhols-We used to be friends[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 reklamın sonundaki olay 3 gün önce bizim dershanede yaşandı. kızın teki göğüs kısmı dekolteli bir şey giymiş. yere defterini düşürdü neredeyse tüm göğsü gözüktü. bir anda bütün konuşmalar durdu ve tüm gözler oraya çevrildi. kız defterini yerden alıp kendi yolunu tutunca herkes işine döndü[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ranCid, 23 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki: o garsonu görünce hugh grant aklıma geliyo hemen. love actually deki dansı hatırlatıyo:)reklam güzel.oyuncular yabancı sanırım. aslında sen diyince bende benzettim.ahhh ah love actually....hayatımın filmi...[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 reklamda azra akın olmasa amerikan reklamı derdim herhalde...çok kaliteli ve de güzel bir reklam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Avrupadaki reklamlar gibi :)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bence de çok güzel bi reklam olmuş. kalitesi aşmış[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 indirebileceğimiz bir link var mı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Azra oyuncu deil bi kere, o güzelim reklamda tek negatif kısım o, mimikler kötü, duruş kötü, yerine daha iyi birini bulabilirlermiş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 alakası yok gayette güzeldi mimikleri gözünüzle izleyin bi insanın rol yapması için illa oyuncu olması gerekmiyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 23 Eylül 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Sertifikalı oyuncu değil orada kastettiğim, demek istediğim öyle kaliteli bir oyuncu değil, dizisinde falan da rastlıyorum arada, sevemedim. Yoksa ne oyuncular var alaylı, okullulara bin basar, ama Azra onlardan biri değil.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 azra reklama cuk oturmuş diyebilirim. ben açacaktım konuyu erken davranmışsınız :) gayet tuttum ben de reklamı helal olsun[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Reklamdaki herkes - bodyguard hariç - sanki Azra ya tecavüz etmek istiyormuş gibi geldi yoksa ben mi abartıyorum.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Müziği duyunca (The Dandy Warholes-We used to be friends ) The O.C sezon 1 in başındaki bölümlerin birinde Sethin yaptığı muhteşem bornoz show aklıma geldi. Azra Akın süper yakışmış :)[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 azra akın her zaman sempatik bence bu reklamda fena değil.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hic begenmedim reklamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sağdan soldan çalma bi reklam.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 muhalefet çıkması kadar doğal bişi yok :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 çok tanıdık geldi hakkaten reklam. yani sağdan soldan çalıntı yabancı bi reklam havası var. lakin güzel ve kaliteli olmuş aynı zamanda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 profilo reklamında kadirizmin bi bakışla kadının kıyafetinin düğmelerini falan çözüyodu.bana ordan aşina oldu.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 azra akın meğerse şirinlikten öte seksi ve güzelde olabiliyormuş...şoke oldum[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eger bahsettiginiz reklam hani millet sakizin kagidini aciyo milletin kiyafeti falan dagiliyo patron tipli bi elemanin yakasi falan aciliyo o ise reklamda 1 tane kap$onlu cocuk geliyo kap$onu aciliyo bitek benmi o cocugu acayip $ekilde malcolm in the middle a benzetiyorum?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 24 Eylül 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar