crimS0n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 cuma dereaazında maç yapıorz da kaleci gelmek istien war mı?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Antreman harici top oynamak yasak olmasa gelirdim ama :( pS: Kaleci olarak deel tabi [signature][hline] [Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 14 Eylül 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ankarada yapılıcak mac varsa bende gelmeye hazırım..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: cavanagh, 30 Ağustos 2005 23:44 tarihinde demiş ki: bizim adamların hepsi sağlam da,hiçbirimizden bi maç yapalım lafı çıkmıyo sezonu bekliyoruz açılsın diye=)) maç yapalım.[signature][hline]g3nksquad lütfen
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 maç yapalım[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yapalım[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity [Bu mesaj December_Flower tarafından 16 Eylül 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şart bi tane maç[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben de varım eğer bi solağa ihtiyaç varsa!!![signature][hline]Herseye ragmen! =))
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ayarlıyalım o zaman. Herkesin oturduğu yere göre orta da bi yer buluruz, yaparız maçımızı. Üsküdar tarafın da oturuyorum ben (Gerçi burada ki saha süper ama neyse...) :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sana yok sen siyahlı beyazlı fotoğraf çektirdin :-P[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yapalım kim ayarlıyor? ben ayarlamam geçen sefer ayarlamaya çalıştım elime yüzüme bulaştı bunalıyorum ayarlama işlerinden[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
jankis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ayağım acıyo oynayamam yoksa babacum bilir koşa koşa ayarlardım :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ooo kimleri görüyoruz cankız bey =) neyse. babacum sabo elele pls.[signature][hline]g3nksquad lütfen
Hill Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Icabinda patlatalım cuma akşama veya cumartesi öğlene bi maç
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 öglen olmasın bu sıcakta pls. ak$am olsun ak$am. $öyle 9-10 nasıl güzel saatlerdir ah ah.[signature][hline]g3nksquad lütfen
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Evet hadi ayarlıyalım artık maçı. Gelenler; BabacumMostors Apex Hill Bathory ve ben Şu an 5 kişiyiz, daha var mı gelicek olan? Varsa söylesin ekliyelim bu haftasonu maçı yaparız.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
castly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu futboll hakında acıklama yaparmısınız ya nasıl oynucaz yenıyım ama ııy futbol oynarım!!!!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ah be cankız iyileş sende daha çok maç yaparız ;)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
crimS0n Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende gelirim[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Gelenler; BabacumMostors Apex Hill Bathory Crimson ve ben Etti 6 :) bi 6 daha tamamdır takımlar ha gayret[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
crimS0n Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 cuma olmazsa ii olur...[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
khala Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 janit o takımda cavanagh ta var :) tmm yapalım maçı benim takım patiden değil hazır ne zmndır yapıcaktık biri hasta biri sakat olmadı :)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer
Öne çıkan mesajlar