KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Elinde olan varsa çok sevinirim. Kargo gönderir, link verir, bilmiyorum her yol olabilir. Frank Gambale'dan chopbuilder veya no more mystery tarzında olabilir. Petrucci eğitim videosu gibi yada Malmsteen, Satriani falan varsa... Kısacası elinizde ne varsa yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler[signature][hline]A large army is always disorderly...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kutay ee sana emule oneririm iyi baglantın varsa hakikaten çok guzel gitar dersleri bulabiliyorsun özellikle satriani ve petrucci.. aynı zamanda dave mustaine, marty friedman, slash gibi isimlerin de dersleri var emule de[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 29 Eylül 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 saol... port açma ve upload olaylarından dolayı biraz üşendim emule'ye açıkçası. En kısa zamanda indireyim bari emule'yi ordan çözeyim. Yinede eğer http şeklinde yardımcı olabilecek varsa bekliyorum. Saol...[signature][hline]A large army is always disorderly...
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bilgisayarım da bi kaç tane video var, Steve Vai' ye ait de. Adam ders videosu diye çekmiş, ne yaptığı gözükmüyor. Hiç bir şey anlamıyorsun hızından. İstersen gönderebilirim...? Eğer istersen özelden msn adresini gönderiver bi zahmet[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Eylül 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar