LakeBodom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar bu albüm hakkında yorum yapmanızı bekliyorum(tabi dinlediyseniz) Ben CoBun büuük bir hayran ve dinleyicisi olarak albümü çok hasta buldum.Hele o ilk şarkı yok mu... Yorumları bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Walla dinliyorum albüm güzel ama, bu adamlar yıllarca kendilerini tekrar etti, şimdi de değişelim biraz dediler yine pek özgün bir şeyler yapmıyorlar In Flames'in yeni tarz şarkılarından (Touch of Red, The Quiet Place gibi) riffleri alıp ustlerine artık CoB diyince akla gelen ilk şey olan klavye soloları ve Alexi'nin vokalini koymuşlar. Ama güzel yani kötü de değil. I don't give a flying fuck nasıl bir laftır onu da çözemedim hala :) edit: bu arada söylemeden geçemeyeceğim başlık seçimin kötü olmıuş ne yazık ki, ne Children of Bodom ne de Are You Dead Yet içermiyor, arandığında bulunma ihtimali pek düşük.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 29 Eylül 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dinlemedim ama Alexi ne çalsa dinlerim. CoB'a yeni sardım ama çok hoşuma gitti. Ayrıca çok özgün şeyler yaratmak sonuçta çok da mümkün değil. In Flames'e de baksanız 80'lerden bişeyler bulursunuz mesela. O bakımdan eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ya etkileşim kaçınılmaz ve süreklidir. Tartışmanın luzumu yok onu. Bu arada daha dınlıyemedım albumu en yakın zamanda dinlemeyi umuyorum[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar