Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karakterim yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar biraz önce oyuna girdim ve karakterim yoq
select karus elmorad bolumu cıkıyo direk daha onceki beramustaki charım falanda yoq bilgisi olan aydınlata bilirmi
saygılar.
Mesaj tarihi:
gezmeye gitmiştiirr hehehehe
şaka bi tarafada soğuk su iç diyecem ama ümitsizlik vermeyiim bekle bakalım açılır belkii[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord
Mesaj tarihi:
yalan söylemiyoruz evet KE de ilk defa oyuna giriyosanız IRK seçimi çıkıyor ve ırkınızı seçim oyuna devam ediyosunuz hee bu arada orc tunuz el morad seçerseniz ne olur bilemem ama aynı ırkı seçerseniz karakterler karşınıza gelicek[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
Mesaj tarihi:
oyuna ilk defa girmedim ilk cıktıgından beri KE yi oynuyorum ama sorunu arkadaslarda yasıyomus suanda denedim elmoradı sectim ama ole donup kalıyo (connection pls wait) diyerek
Mesaj tarihi:
beyler şu an 5dk oldu ok yazısı hala duruyor.. karus a tıkladım ama oyuna gırmedı..offf yarına duzelirmi beyler ? giren nasıl gırer ya[signature][hline]Nation : Karus
Server : Cypher
Level : 58
Chare : Assasin
Clan : i forgot mq..
Name : n0th1ng
Mesaj tarihi:
oyundaydım hatta savasa gırdım dc olan gıremedı cafede oynayanlar kımsenın gıremedıgını ve bu problemı yasadıklarını söyledı ,, daha sonra oyuna gıreyım dedıgımde karus ve el morad cıktı ... bekleyecez aynısı sanırım beramustada olmustu orda basına gelenler lutfen bılgılerndırsın...murtazanın yöntemını yapanlar duydum oluyo fakatttt 62 lvl ken bıraz kasıyo adam ok e basmak ben basamadım :D[signature][hline]6x paper mage
np 29xxx
clan : rebellion
server :cypher
  • Yeni Oluştur...