ssre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arkadaslar biraz önce oyuna girdim ve karakterim yoq select karus elmorad bolumu cıkıyo direk daha onceki beramustaki charım falanda yoq bilgisi olan aydınlata bilirmi saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 gezmeye gitmiştiirr hehehehe şaka bi tarafada soğuk su iç diyecem ama ümitsizlik vermeyiim bekle bakalım açılır belkii[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Hangi ırktaysan, o ırkı seç Karakterin orada gözükücektir. Ben bu şekilde hallettim.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 evet bende öyle halletmiştim ama sen diğer ırk ı seç bakalım ne olcak :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 örendimki arkadaslardada aynı sorun varmış sizin dediginizi deniycem tşşkkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ya dostum aynısı şimdi benim basıma da geldi,yanlıs bişey yapmamak için emin olayım,Murtaza nın taktiği işe yaradımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 biraz önce denedim 3-4 dkka kadar takılı kaldı select elmorad yapınca bende alt-f4 çektim.Bende korkuyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yalan söylemiyoruz evet KE de ilk defa oyuna giriyosanız IRK seçimi çıkıyor ve ırkınızı seçim oyuna devam ediyosunuz hee bu arada orc tunuz el morad seçerseniz ne olur bilemem ama aynı ırkı seçerseniz karakterler karşınıza gelicek[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oyuna ilk defa girmedim ilk cıktıgından beri KE yi oynuyorum ama sorunu arkadaslarda yasıyomus suanda denedim elmoradı sectim ama ole donup kalıyo (connection pls wait) diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bende giremiyorum delircem daha dün paladin oldum ama düzelir heralde düzelmezse de koy sepete :) nolcak oyun bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sanırım sadece cypherda problem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 peki bu problem cozulurmu ??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
materyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 çözülür inş.ben elmoraddım karusu seçtim sonra pls wait fazla durunca alt+f4 yaptım :)[signature][hline]Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 beyler şu an 5dk oldu ok yazısı hala duruyor.. karus a tıkladım ama oyuna gırmedı..offf yarına duzelirmi beyler ? giren nasıl gırer ya[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : i forgot mq.. Name : n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 euheh. Şu an cypherdan çıkan giremiyor. Diğer serverlar full çekerken cypherda çok az adam kaldı. Komedi ya :)[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sen oyundamısın ya ?[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : i forgot mq.. Name : n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oyundaydım hatta savasa gırdım dc olan gıremedı cafede oynayanlar kımsenın gıremedıgını ve bu problemı yasadıklarını söyledı ,, daha sonra oyuna gıreyım dedıgımde karus ve el morad cıktı ... bekleyecez aynısı sanırım beramustada olmustu orda basına gelenler lutfen bılgılerndırsın...murtazanın yöntemını yapanlar duydum oluyo fakatttt 62 lvl ken bıraz kasıyo adam ok e basmak ben basamadım :D[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Şuan sorun var serverlarda.. Hemen konu açmayın öğrenin şunu artık..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar