Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayıt sorunu(yardım pls)

Zep

Öne çıkan mesajlar

yaw arkadaşlar 2 gün önce 6630 aldım.faturasız.bugün bi arkadasım 13 temmuz tarihinden itibaren alınan telefonlar kayıt altına alınmıyo fln dedi içime bi kurt düştü açıkcası.kayıt yaptırmayı düşünüyodum ama şimdi gittiğimde kayıt yapamıyoruz fln derlersede elimde patlıycak telefon.bi bilgisi olan yardım etsin lutfen gerçekten var mı böle bişey?[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben telefonumu 1 yıl önce aldım. Nokia tr ana dağıtıcısından bireysel ısmarlamıştık. Faturalı falan. Kayıtlı değilse ben bu telefonu kullanamayacak mıyım? Tamam kaçakçılığı önlemek için ama bir sürü insan var. Hepsinin haberi olması zor bence. Biraz zor. Kullanamazsam haksızlık olur bana. Faturalı telefonu da ben mi kaydettiricem. Ülkeye girerken alsınlar kaydını. Nokia shoptan 1 milyar para verdik ya. Gidip tahtakalede alırdım 700-800 milyona. Çok kızdım şimdi![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 29 Eylül 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sorun şu yasanın çıktığı tarihten itibaren alınan telefonlar kayıt altına alınamıyomus öncekiler alınabiliyomus.duyduğuma göre yani.ama bide şöyle bi durum var benim aldığım telefonun yasa cıkamdan önce yani 12 temmuzdan önce alındığını onlar nası tespit edebilirlerki.bu açıdan bakınca biraz şaçma geldi ama yinede içime bi kurt düşürdü bu durum 500 milyonu çöpe atmak istemiyorum[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

kaçak telefonlar yıne olucak yıne kullanılcak ama sadece bu para devletın ıstedıgı bır kayıt ucretı.Yurt dısından gelen o telefonlar yıne " spot olarak " kalacak.Ama kayıtlı olucak sadece[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 29 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
hayır sorun şu yasanın çıktığı tarihten itibaren alınan telefonlar kayıt altına alınamıyomus öncekiler alınabiliyomus.duyduğuma göre yani.ama bide şöyle bi durum var benim aldığım telefonun yasa cıkamdan önce yani 12 temmuzdan önce alındığını onlar nası tespit edebilirlerki.bu açıdan bakınca biraz şaçma geldi ama yinede içime bi kurt düşürdü bu durum 500 milyonu çöpe atmak istemiyorum

Bu düpedüz soygun ya. O tarihten sonra dükkandan faturalı, garantili kaçak olmayan telefon alanların günahı ne ya. Varsın milletvekillerinin cebine para girsin. Bi verginin karşılığını göremiyosun, üstüne kaçak önlemek için kayıt parası vs. vs. Yemezler ama maalesef gerekince de verirler :( Saçma sapan işler ya. Adam böyle olacağını bilseydi acaba icad eder miydi bu cep telefonunu?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 29 Eylül 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
said:
Zep, 29 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
hayır sorun şu yasanın çıktığı tarihten itibaren alınan telefonlar kayıt altına alınamıyomus öncekiler alınabiliyomus.duyduğuma göre yani.ama bide şöyle bi durum var benim aldığım telefonun yasa cıkamdan önce yani 12 temmuzdan önce alındığını onlar nası tespit edebilirlerki.bu açıdan bakınca biraz şaçma geldi ama yinede içime bi kurt düşürdü bu durum 500 milyonu çöpe atmak istemiyorum

Bu düpedüz soygun ya. O tarihten sonra dükkandan faturalı, garantili kaçak olmayan telefon alanların günahı ne ya. Varsın milletvekillerinin cebine para girsin. Bi verginin karşılığını göremiyosun, üstüne kaçak önlemek için kayıt parası vs. vs. Yemezler ama maalesef gerekince de verirler :( Saçma sapan işler ya. Adam böyle olacağını bilseydi acaba icad eder miydi bu cep telefonunu?

ya arkadaşım ben bu topici soruma cevap almak için açtım sen yorum yapasın die deil eğer bu konuda bi bilgin varsa paylasırsın ama senin yakınmalarını dinlemek için açmadım bu topici istediğim sadece BİLGİ![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...