Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mutlaka Okuyun ! Işte Gerçek Kurtlar Vadisi: Büyük Klüp http://rapidshare.de/files/5173386/bk.pdf.html
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 acrobat reader istiyo dimi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Evet Cintonik Okuyamadım şahsen uzun geldi yazı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hehhe fazla kaptırmıssınız kendınızı mafyalara yakında mafya olur cıkarsınız artık :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 büyük klüp bizim sahil yolundakimi? orasıysa üyeyim bende oraya ve sabahlara kadar buyuk paralarla kumar döndüğü için cok oluo.babamda oynuodu eskiden orda o anlatıodu[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 gerçekten bizim burdaki büyük klüp mü? deli kumar dönüyo benim bildiğim de[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
Öne çıkan mesajlar